Kan du forestille dig noget bedre end en folder fyldt til randen med inspiration til dit næste vinkøb? Det er i hvert fald, hvad vi giver dig her.

Uanset om du er på udkig efter den gode hverdagsvin, den mere ekstravagante vin til weekenden eller måske en lækker spiritus til barskabet – ja, så finder du det hele i den dugfriske folder. Du kan se den på hjemmesiden eller få den i butikken.

Fra folderen giver vi dig fire knaldgode forslag på spiritus, som hver især kan komme i spil, når der skal hygges ekstra godt. Du kan eksempelvis lave dig og dine gæster en suveræn lækker gin/tonic med 12 Faces Baby Doll, og så kan du også nyde påsken med en avec i verdensklassen, hvad enten du er til rom, cognac eller whisky.

12 Faces Baby Doll

Superfrisk og lækker gin som er lavet med infusion af vores bestseller hvidvin Baby Doll Sauvignon Blanc. Du fornemmer tydeligt det vinøse fra vinen – det er nemlig en sprød, frisk og cremet gin med noter af lime, citrus og hyldeblomst.

Drik den gerne med en tør tonic og lime som garniture.

Hampden Estate 8 år

Luksus rom fra Jamaica! Rommen er lagret 8 år i troperne og er tappet ved 46% alkohol uden tilsætning af sukker eller farvestof. Smagen er meget kompleks og fyldig, med noter af banan, nelliker og ananas.

Rommen nydes rent eller i cocktails – hvis du kan nænne det!

Godet X.O Organic

Forrygende cognac fra Fine Bois, høstet og destilleret i 2004.

Opskriften er fra 1838 – den er knastør og tiltænkt som en perfekt digestive efter et godt måltid. Især valnødder og mørke kirsebær kæler for ganen i denne helt usædvanlige smagsoplevelse.

Teeling Single Malt

Irsk Whiskey på første klasse – fremstillet af 100% maltet byg fra en række forskellige årgange, herunder Malt Whiskey destilleret i 1991.

Målet har været at producere den mest velsmagende Single Malt uden årgang baseret på Teelings innovative modnings- og lagringsteknikker, og samtidig bevare den karakteristiske irske blødhed. Det er til fulde lykkedes her!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev