Har du brug for en hjælp til at rydde ud i garderoben med de nyeste trends? Ved du hvilke farver der er in i år og hvilke du skal undgå? Moden ændrer sig hele tiden og det kan derfor til tider være svært og følge med.

Coronarestriktionerne har givet frit løb for less is more tilgangen, som består af en mere økologisk tilgang til køb af tøj. Herudover er der oversized look også blevet en stor dille især hos de unge, da dette giver et mere street og cool look. Nu til dags vil folk gerne skille sig lidt ud, være unikke og have mere indflydelse i deres look. Der er mange som gerne vil personliggøre deres look, på den ene eller anden måde, da de derved afviger fra andre. Dette indlæg vil gøre dig opmærksom på de helt store efterårstrends i år og hvordan du skal forholde dig til det.

Personliggør dit look
Der er som sagt rigtig mange som ønsker og personliggøre sit look. Dette kan være ved at købe second hand tøj og sætte sit eget lille præg på, klippe sine bukser til shorts eller sætte sit eget print på en t-shirt. Der er flere steder, hvor det nu er muligt og designe sit eget tøj i form af et print eller et logo. Det er også blevet en kæmpe tendens og have huer med logo, da dette ligesom også giver dette her street look som mange eftersøger. Det kan altid være udfordrende og skille sig ud fra mængden, da det typisk kan være noget der bliver bemærket. Der er dog kommet en tendens til, at flere og flere unge mennesker gør det og folk har fået en positiv indstilling til det. Diversitet er et stort emne i nyhederne nu til dags og at omfavne hinandens forskelligheder og dette kan især ses i storbyerne. Der er dog intet galt i og stå indenfor sine egne kreationer, da dette også bliver anerkendt.

Less is more
Less is more er en tilgang der er kommet efter coronavirussen satte sit præg i alles liv. Denne tildens kan også kobles sammen med keep it casual tilgangen, som er en tilgang der går ind for et mindre farverigt look og et mere casual og stilet look. Der er også mange som har fået en mere praktisk tendens til køb af tøj. Folk er blevet bedre til at bruge det de allerede har hjemme i skabet og dette er også med til at skabe en mere økovenlig tilgang.

Der er mange som gerne vil personliggøre deres look, på den ene eller anden måde, da de derved afviger fra andre. Foto: IDM

Tilmeld dig vores nyhedsbrev