I Chaya arbejder vi løbende på at forny vores sortiment. Sanserne skal inspireres og stimuleres, og derfor er vi i konstant søgen efter de helt perfekte smagssætninger for at give den ultimative te-oplevelse. Vi kan ikke komme uden om, at vi kan have forskellige præferencer, når det kommer til te. Skulle du derfor te dig ved tanken om en aroma-te, så tør vi alligevel godt love, at vores seneste nyheder falder i smag hos de fleste.

I søgen på nye teer leder vi udelukkende efter økologiske teer, hvor ingredienslisten er kort og gennemskuelig. Aromasmagen fra frugt, blomster, olier osv. er ren og genkendelig og skal ikke gemmes væk bag unødvendige tilsætninger.

Vi byder nyhederne varmt velkommen ved at tilbyde 20% på varerne oktober måned ud.   Tilbuddet kan benyttes i vores to forretninger og på vores hjemmeside.

De nyeste teer

Ordrupgaard Te En mild og aromatisk te med let sødme fra frugt. Her får du en behagelig kop te, som leder tankerne hen på blomsterne i parken på Ordrupgaard Kunstmuseum. En økologisk, sort grund-te tilsat kornblomst, mango, ananas og citrongræs. Teen kan købes i både løsvægt og pyramideposer.

Chaya Lemon Enkelthed er nøgleordet, som bedst beskriver vores nye citron-te. Økologisk sort te fra Ceylon med en frisk smag og duft af citron. En behagelig frisk te, som er velegnet på alle tidspunkter af døgnet. Teen kan købes i løsvægt.

Sencha Hirosaki   Her får du en grøn kop te tilsat appelsin og intet andet. Smagen er frisk og mild, og teen dufter helt fantastisk af modne appelsiner. Teen er yderst velegnet at drikke til måltider også. Teen kan købes i både løsvægt og pyramideposer.

Ordrupgaard, øko – 20%

Se mere

Stikkelsbær, øko – 20%

Se mere

Chaya lemon, øko – 20%

Se mere

Chayas bolsjer – 20%

Se mere

Sencha Hirosaki – 20%

Se mere

Mandel chokolader – 20%

Se mere

De sødeste nyheder

Lidt sødt til te-bordet?   Efteråret i Chaya byder som altid på et udvalg af de lækreste søder sager, hvoriblandt du også vil finde appetitlige nyheder med en god introduktionsrabat.

Stikkelsbær syltetøj  Chayas syltetøj bliver lavet af en lille familiedrevet virksomhed i Småland. Seriens nyeste medlem er lavet på røde stikkelsbær og smager helt fantastisk. En syltetøj, der efter vores vurdering, egner sig særligt godt til ost.

Mandel chokolade   Bag den gyldne sprøde skal gemmer sig en mandel overtrukket af karamel og chokolade. Hvad mere kan man ønske sig? Chokoladerne er importeret fra Frankrig, og er af ypperste kvalitet.

Afternoon bolsje  Chayas bolsjeserie er blevet udvidet med vores helt eget te-bolsje baseret på vores bestseller, Afternoon. Bolsjets smag er den søde ’on the go’ udgave af en kop Afternoon, der bl.a. indeholder orange, kvæde og ananas. Vi tilbyder i den anledning 20% rabat på hele bolsjeserien.

Hvis du kender nogen, du ønsker at dele dette med, så har du muligheden her:

Del

Del

Videresend

FORRETNINGER

Chaya Lyngby Hovedgade 9A 2800 Kgs. Lyngby Tlf.: 4593 9090

Chaya Jægersborg Allé 37 2920 Charlottenlund Tlf.: 3990 9097

Dronning Louises Tehus Ved Slotshaven 12 2820 Gentofte Tlf.: 3132 3960

Ordrupgaard Café ved Chaya Vilvordevej 110 2920 Charlottenlund Tlf.: 2269 3960

VI TILBYDER

Hurtig levering Godkendt betalingssystem Stort udvalg

Betaling med:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev