Et fantastisk filmprogram for små og store!

Det er efterårsferie, og i Gentofte Kino har man lavet et fantastisk program for ferien og den kommende tid! Blandt andet er der gjort klar til Martin Scorceses nye storfilm “Killers of The Flower Moon” med Leonardo DiCaprio i hovedrollen! Det er en episk helaftens-storfilm i bedste Scrocese-stil, så den vises  med indlagt pause undervejs. Bemærk at inkl. reklamer og pause varer arrangementet sammenlagt 4 timer og 15 min! Premiere: Torsdag den 19. oktober kl. 18.30! 

I ferien kan du også nyde Bastarden, der omtales som årets bedste danske film – og har fået stor opmærksomhed internationalt. Den er blevet udvalgt til Danmarks Oscar-bidrag!

Blandt meget andet kan du også se den skønne dramakomedie “The Miracle Club” med et sandt stjernehold af britiske skuespillere. Og så er der i øvrigt også stadig mulighed for at opleve eller genopleve Paris i den charmerende “Madeleines Paris”.

For børnene er de helt store børnefilm på plakaten: Både den populære “Paw Patrol: Superfilmen” og den fængende “Trolls – Sammen igen”.

Se dagens program her, og husk desuden at se Gentofte Kinos særarrangementsoversigt med alt fra Halloween-film til The Godfather-trilogien!

Foto: abw

Tilmeld dig vores nyhedsbrev