Eksklusiv forpremiere med fint besøg

I disse James Bond-tider vil vi gerne have fokus på en af årets absolut bedste film, nemlig Ole BornedalsSkyggen i mit øje om den ulykkelige bombning af den franske skole på Frederiksberg og Shellhuset i København under 2. verdenskrig.
På mandag d. 11. oktober kl. 19.00 afholder vi en helt særlig forpremiere på filmen, hvor vi får fint besøg af instruktør Ole Bornedal, samt skuespillerne Alex Høgh Andersen og Fanny Bornedal, som vil introducere filmen i salen..

Vi byder på et glas rødvin eller en kildevand inden filmen.

De første anmeldelser er lige kommet ind:

***** – 5 stjerner
”Hvert eneste lille aspekt af filmen er et studie i mesterlig iscenesættelse, en flig af det store billede”
Alt for damerne

***** – 5 stjerner
”Rammer alle de rigtige tangenter med sit gribende drama og historiske vidnesbyrd”
Magasinet LIV

Køb billet her

Lidt om filmen:
Om morgenen den 21. marts 1945 er nonnerne og skolekammeraterne Rigmor, Eva og Henry fra Den Franske Skole på Frederiksberg klar til at starte skoledagen. Langt derfra – på den anden side af Nordsøen – gør britiske piloter fra Royal Air Force sig klar til en afgørende mission for den danske modstandsbevægelse. De sætter kurs mod Shellhuset, Gestapos Hovedkvarter midt i København. På øverste etage har tyskerne anbragt 26 danske fanger som et levende værn. Angrebet lykkes, men ikke langt derfra rammer tragedien. Et fly er styrtet ned tæt ved Den Franske Skole, og branden får de efterfølgende bombefly til at tro, at målet ligger under røgsøjlen.

Køb billet her

Se alle forestillinger 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev