Vi er godt i gang med sensommerens og efterårets program, og der er masser af spændende særarrangementer at glæde sig til. Vi byder blandt andet på en ekstraordinær gratis visning af filmklassikeren Mordets Melodi fra 1944 i forbindelse med GentofteNattensamt en eksklusiv
premiereaften på storfilmen DUNE .

Kommende arrangementer

Forpremiere i Gentofte Kino

Oplev Oscar-vinder Jennifer Hudson i rollen som den legendariske souldronning Aretha Franklin

Gentofte Kino inviterer til to aftner med forpremiere på den nye storfilm om sangerinden Aretha Franklin og hendes vej til at blive international superstjerne og kendt som “The Queen of Soul”.
Respect er samtidig ugens premierefilm,
som får premiere på torsdag den 26. august.

Tirsdag den 24. august kl. 19.30
&
Onsdag den 25. august kl. 19.30

Køb billetter

Jazz koncert i Gentofte Kino

En hyldest til berømte sange fra film og musicals

Gentofte Kino inviterer til en enestående koncertaften med film- og musicalmusik med The Copenhagen Jazz Group.

Koncerten afholdes i et samarbejde mellem Gentofte Jazzklub og The Copenhagen Jazz Group, og består et nyt mix af berømte sange fra film og musicals, udformet som en tour de force fra 1920’erne til i dag.

The Copenhagen Jazz Group har lagt vægt på, at koncerten både er underholdende og oplysende. For hvert nummer fortælles helt kort om forbindelsen mellem sangen og filmen eller musicalen og om de sjove historier og anekdoter, som ofte er tilknyttet sangene. Sangene er et udvalg af kompositioner af nogle af de største jazz- og filmkomponister.

Der vil være en kort pause i koncerten, hvor publikum kan købe øl, vin og vand i baren. Vi gør opmærksom på, at hele koncerten videofilmes.

Søndag den 29. august kl. 19.00

Billetpris 150 kr.
Medlemmer af Gentofte Kinos Venner og Gentofte Jazzklub
kan købe billetter til kun 100 kr.

Køb billetter

Golden Days Antikken

Glæd dig til at opleve storfilmen Cleopatra fra 1963

Gentofte Kino inviterer til Golden Days om Antikken med storfilmen Cleopatra med Elizabeth Taylor i glansrollen som den egyptiske dronning. Filmen fra 1963 er den episke fortælling om Cleopatra og hendes stormombruste forhold til Julius Cæsar (Rex Harrison) og Marcus Antonius (Richard Burton).

Cleopatra er fortsat en af de dyreste produktioner i filmhistorien, og filmen er omgærdet af både skandale og mystik. Især kærlighedsforholdet mellem Elizabeth Taylor og Richard Burton trak overskrifter. Filmens enorme budget, statister i tusindvis samt de storslåede kostumer har bidraget til dens ikoniske status.

Fredag den 3. september kl. 18.00

Billetpris 150 kr. inkl. introduktion og et glas vin

Køb billetter

Eksklusiv premiere DUNE

Kom til premiere på storfilmen DUNE med foredrag og introduktion af Morten Søndergaard om universet og bøgerne bag filmen

Tag med på et mytisk og storslået eventyr, når Gentofte Kino inviterer til eksklusiv premiere på den nye filmatisering af sci-fi klassikeren DUNE. Det bliver en storslået premiereaften med særligt besøg af Morten “Marvel” Søndergaard, som vil gøre os meget klogere på hele DUNE-universet og forfatteren bag den internationale bestseller, Frank Herbert.

Torsdag den 16. september kl. 19.30

Billetpris 125 kr. inkl. foredrag og introduktion til DUNE-universet

Køb billetter

Filmklassikeren Mordets Melodi

Glæd dig til gratis visning af Mordets Melodi fra 1944 til GentofteNatten i Gentofte Kino

Gentofte Kino viser helt ekstraordinært en af dansk films første rigtige spændingsfilm – Mordets Melodi fra 1944. Mordets Melodi, der er et ægte mordmysterium, blev en kolossal publikumssucces. Filmen er instrueret af Bodil Ipsen og på rollelisten ses bl.a. Poul Reichhardt, Ib Schønberg og eminente Gull-Maj Norin i rollen som natklubsangeren Odette. Filmen introduceres af biografdirektør Sune Lind Thomsen.

Fredag den 24. september kl. 20.00

Gratis visning i forbindelse med GentofteNatten

Køb billetter

Succesen fortsætter

Ternet Ninja 2

Anders Matthesens ternede ninja er tilbage, denne gang i et nyt hylster.
Den kyniske legetøjsgigant Phillip Eberfrø er ved at slippe for straf, og uskyldige børn er i fare. Jagten på hævn og retfærdighed genoptages sammen med 13-årige Aske. De to flankeres af både Sirene og Askes papfar Jørn, der går all in på sin nyeste opfindelse: en fordøjelsesapp. Evigt lækkersultne Sune er også med – og selvfølgelig Askes (uundværlige) onkel Stewart, der som altid spreder hygge i familien.

Se spilletider og køb billetter

Pagten

Et psykologisk spændingsdrama om en mester og hendes lærling – baseret på den sande historie

Det er 17 år siden, Karen Blixen opgav eventyret i Afrika og vendte tilbage til Danmark til et liv i ruiner. Ødelagt af syfilis og knust over at have mistet sin farm og sit livs kærlighed begyndte hun her at genopfinde sig selv som en kunstnerisk superstjerne. Nu, i en alder af 62, er Karen Blixen verdensberømt, men lever også et liv i isolation – indtil hun møder den 29-årige digter Thorkild Bjørnvig. Sammen indgår de en pagt: Hun lover at gøre ham til en stor kunstner mod, at han skal adlyde hende ubetinget – uanset prisen.

Filmen er en del af Biografklub Danmark

Se spilletider og køb billetter

Print ugens program

Se alle forestillinger 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev