I tirsdags anbefalede vi dig to suveræne Baroloer og i dag kommer vi med anbefalinger på tre andre superlækre vine fra Piemonte.

Den helt store oplevelse får du med Barbaresco Riserva, som med ni års modning, smager helt eventyrlig godt netop nu. Besparelsen er også til at få øje på – du sparer nemlig hele 420 kroner, når du køber seks flasker!

Er du på udkig efter den gode og alsidige hverdagsvin, anbefaler vi dig Monferrato, og hvis du godt kunne tænke dig en rigtig lækker og veltillavet rødvin i den frugtige stil, så prøv vores Barbera d’Alba fra topproducenten Virna.

Barbaresco Riserva 2013 San Rocco

Denne perle smager intet mindre end formidabelt! Smagen er tør, meget blød og nærmest parfumeret. Samtidigt formår vinen på bedste vis at kombinere kraften fra Nebbiolo med en helt usædvanlig ynde. Riserva-betegnelsen får vinen ved at lagre minimum 50 måneder – heraf skal de 9 være på træfade.

Genial til oksekød og vildt. Vinen har gavn af et par timers luft.

Monferrato 2016 San Rocco

Forrygende rødvin fra vores mangeårige leverandør Produttori di Govone. Vinen er lavet på et spændende blend af Nebbiolo og Barbera. Det giver her en vin med struktur og kant, men samtidig også en lækker bærfrugt i smagen.

Et vaskeægte SCOOP!

Barbera d’Alba 2018 Virna

Barbera d’Alba i den traditionelle stil: God frugt i perfekt harmoni med den lette syre – samt blommer, violer og krydderier i smagen.

Virna bliver i dag regnet for en af de absolut førende producenter i Piemonte. Deres vine bliver fremhævet i mange af de mest kendte vin tidsskrifter i verden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev