Ekstra fredagshyggelige novemberfredage!

— med gratis kardemommesnurrer og kardemomme-flag til alle børn og børnebørn!

Vi skruer helt op for Kardemommefesten fredage i november med ekstra-ekstra kardemommedrys og hygge!

Der er netop åbnet for ekstraforestillinger fredage kl. 14 (vi spiller også kl. 17) — så snup de gode pladser allerede i dag til den allerhyggeligste tradition med børn og børnebørn og ekstra fredagshygge! Hip-hip-hurra!

Ekstra hygge betyder stort cirkustelt med kamel, klappeæsel, gæs og gåsehus — nu også om fredagen. Julehyggetelt med klippe-klistre-værksted — vær med til at lave Kardemomme Bys allerlængste juleguirlande!

Som altid er der hattekonkurrence og tegnekonkurrence i Kardemommebageriet på første sal.

Fredag den 11. november kl. 14 — EKSTRAFORESTILLING Fredag den 11. november kl. 17 Fredag den 18. november kl. 14 — EKSTRAFORESTILLING Fredag den 18. november kl. 17 Fredag den 25. november kl. 14 — EKSTRAFORESTILLING Fredag den 25. november kl. 17 Onsdag den 30. november kl. 16 — EKSTRAFORESTILLING (uden fredagshygge)

Vi spiller selvfølgelig helt frem til jul.

Køb billet til Folk og Røvere →

Vognstyrer Syversen: Sophia Bircow

I dag skal vi hilse på to nye navne i Kardemomme By. Først Sophia Bircow, som spiller Vognstyrer Syversen. Hun fortæller:

Jeg kommer fra et meget skuespilpræget og musikfyldt hjem, hvor både søstre og forældre har erfaring inden for showbiz, og jeg har min egen sangkarriere, men jeg har faktisk aldrig før haft et forhold til Kardemomme-universet. Det kommer bag på mange. Da jeg fik æren af at medvirke, fik jeg meget hurtigt et helt særligt forhold til det. Ikke mindst fordi det er mit allerførste job som rigtig skuespiller, men også på grund af den finurlige og søde atmosfære, som alle karaktererne bringer på deres egen måde.

Slagter: Kristian Høgh Jeppesen

Mit navn er Kristian, og jeg er skuespiller. Tidligere på året var jeg med i Jungledyret Hugo på Bellevue Teatret, hvor jeg spillede den grådige forretningsmand Conrad. Nu er jeg tilbage og er så heldig at få lov til at spille den hyggelige slagter i Kardemomme By. Jeg har kun et svagt minde fra min barndom om nogle syngende røvere, som hedder Kasper og Jesper og Jonatan, men ellers lå løjerne i Kardemomme By meget dybt begravet i hukommelsen. Det er en fornøjelse at finde det frem igen.

Køb billet til Folk og Røvere →

Bellevue Teatret Strandvejen 451, 2930 Klampenborg www.bellevueteatret.dk

Billetkontor: Ticketmaster · 38 48 16 30 · Mailkontakt Administration: 39 63 49 00 · adm@bellevueteatret.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev