GentofteNatten drysser stjerner på byen, Ordrupgaard inviterer til fantastiske børnedage i kunstparken og der er også bogdage, film og teater på tapetet: Du har de bedste muligheder for at komme ud og få live-oplevelser med kant og kvalitet de nærmeste uger. Hvorfor ikke sende nyhedsbrevet her videre til en god ven? Så er du allerede i gang med planlægnignen.Her i nyhedsbrevet giver vi dig et hurtigt overblik over highlights – vil du have det fulde overblik over alt, der sker, så klik ind på gentofte.dk/arrangementer Sig det videre – og rigtig god fornøjelse.
Link
Nyhedsbrev17. september 2021Ekstraordinære oplevelser nær dig
GentofteNatten drysser stjerner på byen, Ordrupgaard inviterer til fantastiske børnedage i kunstparken og der er også bogdage, film og teater på tapetet: Du har de bedste muligheder for at komme ud og få live-oplevelser med kant og kvalitet de nærmeste uger. Hvorfor ikke sende nyhedsbrevet her videre til en god ven? Så er du allerede i gang med planlægnignen.
Her i nyhedsbrevet giver vi dig et hurtigt overblik over highlights – vil du have det fulde overblik over alt, der sker, så klik ind på gentofte.dk/arrangementer Link
Sig det videre – og rigtig god fornøjelse.
Link
Tag dine venner, naboer eller hele din familie med ud i GentofteNatten. Det er på fredag den 24. september, og det bliver en fantastisk kulturaften. Start din planlægning med denne lille guide.
Hele programmet findes på gentoftenatten.dk. Link
Link
Alt, der sker i Byens Hus
Byens Hus – Gentoftes nye mødested – har samlet et flot program. Bliv hele aftenen eller tjek ind og ud, som det passer dig.
Se alt der sker i Byens Hus på GentofteNatten her. Link
Link
Musikken spiller igen Der er masser af livemusik i GentofteNatten: Ønsk Lis Sørensen tillykke med Kulturprisen, oplev Danmarks skarpeste surf-band The Tremolo Beer Gut mellem bogreoler, få nytænkende musikoplevelser i kirkerne eller gå til hele tre koncerter i Byens Hus – og meget mere.
Få det musikalske overblik her Link .
Link
Kunst, der løfter dig En fantastisk trappe, anmelderroste udstillinger og gode samtaler om kunst.
Find GentofteNattens kunstoplevelser her Link
Link
Særligt for børn og unge Kom tæt på ægte ugler i Bellevue Teatrets Ugletimer, tag på skattejagt på Garderhøjfortet eller dyk ned i Musikbunkerens dyb og lyt til ny musik.
Kunst og kultur er for alle – men her er arrangementer tilrettelagt særligt til børn og unge. Link
Link
Poul Reichardt i Mordets Melodi. Foto: Nordisk Film
Hold øje med programmet
Mød Thomas Vinterberg, se Danmarks første spændingsfilm med Poul Reichardt, kom på tidsrejser, få Grønlands historie før og nu, gå på havevandring, se historiske steder og meget, meget mere.
Hold øje med programmet her – der kommer hele tiden nye arrangementer til. Link
BØRNEDAGE PÅ ORDRUPGAARD:
KUNST OG LEG FOR HELE FAMILIEN IKUNSTPARKEN
Link
Dukketeater, Othello af Passepartout Theatre
Lørdag og søndag den 25. og 26. september kl. 10-14.
Ordrupgaard inviterer til en forrygende sjov og underfundig weekend med live musik, dukketeater, sæbebobleværksted og kreaborde i kunstparken. Arrangementet er inspireret af kunstværkerne i parken, det er gratis at være med og I kan købe børnevenlig mad i parken.
Læs om det hele her Link
SIDSTE CHANCE NU PÅ SØNDAG!
Link
Se Mig & Afrodite i Gentofte Kino
Få det sidste ud af årets Golden Days Festival! Gentofte Kino viser Woody Allens fantastiske komedie Mig & Afrodite, hvor det antikke tragediekor spiller en afgørende rolle.
Filmen introduceres af Mads Bertelsen, som underviser i oldtidskunstskab – han gør dig klogere på det græske kor og den antikke græske tragedie.
Det er søndag den 19. september Linkkl. 20.00 og du finder dine billetter her.
Link
World Jazz under åben sensommerhimmel – Martin Lutz Group på Spejlscenen Jazz, måske brunch og kaffe på Øregaard Café, tæpper på græsset, sensommer og gyldengrønne rammer – vær med til at runde en forrygende sæson på Spejlscenen af med maner, når internationalt anerkendte Martin Lutz Group spiller Øregaardsparken op. Koncerten er gratis – alle er velkomne!
Det er på søndag den 19. september kl. 14.00, og du finder mere info her. Link
Link
En weekend i litteraturens tegn
Vær med til at fejre det skrevne ord med stærke forfattermøder den første weekend i oktober på Gentofte Hovedbibliotek. Begge dage har biblioteket aktuelle forfattere på programmet, og det er gratis at deltage.
Se programmet her på genbib.dk/bogdage Link
SÆRLIGT TILBUD FRA EXPERIMENTARIUM
Link
Lige nu kommer Gentoftes familier og skoler forrest i billetkøen til forestillingen Tag en ting, som har premiere på Experimentarium i efterårsferien d. 16. oktober.
Læs mere om det gode tilbud og book billetter til hhv. 25 og 50 kr. direkte her. Link
Link
Få overblik over kulturarrangementer nær dig
Mangler du overblik over arrangementer og events? Gentofte Kommunes arrangementskalender er din indgang til oplevelser med kunst, kultur og meget mere.
Få overblikket lige her på gentofte.dk/arrangementer Link
Link
Brug for et nyt sted at gå en tur?
På gentofte.dk får du godt overblik over Gentoftes fine, grønne områder.
Kom godt afsted her. Link

Tilmeld dig vores nyhedsbrev