Vores helt store bestseller på hvidvinsfronten, inden for de sidste 3-4 år, har uden sammenligning været Schloss Bockfliess Grüner Veltliner Von Loss fra Østrig.

Den smager simpelthen fantastisk, men da man under fremstillingen ikke har filtreret så kraftigt, sælger vi den billigere end normalt.

Vinen fejler absolut intet – både duft og smag er fuldstændig som den skal være, MEN der er en smule vinsten og i nogle af flaskerne er der et lille slør.

Producenten kan naturligvis godt forstå, at det kan være sværere at sælge en vin med denne forklaring, og derfor har de givet et afslag i prisen, som nu kommer dig til gode!

Grüner Veltliner 2021 Østrig

Klassisk Grüner Veltliner – og lidt mere til. Grønne friske toner med et fint og elegant bid. Dejlig ren i stilen og med fin, ren og tør frugt. Smagfuld og en anelse federe i smagen end typisk for druen.

Østrigsk vin buldrer fremad – smag her hvorfor!

Hvad er vinsten? Vinsten er en naturlig ting i mange vine, som dannes når vinsyre kobler sig sammen med kalium – to helt naturlige elementer i vindruerne.

Selvom vinsten er fuldstændig harmløst at indtage, kan det være ubehageligt at få i munden. Så er der vinsten i din vinflaske, kan du selv filtrere vinen med en tesi eller blot skænke vinen forsigtigt, så krystallerne forbliver i flaskens hals.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev