Golf er en sjov og sund sportsgren, og hvis dit barn har fået smag for golf, handler det naturligvis for dig som forælder om at støtte dit barns interesse. Det gør du sikkert allerede i forvejen ved at køre dit barn rundt, så han eller hun kan komme til golftræning flere gange om ugen.

Men hvis dit barn virkelig elsker golf og er klar til at tage skridtet videre, bør du også overveje at sende ham eller hende på en golf efterskole. En golfefterskole er den perfekte mulighed for alle unge, der elsker golf, og hvis også dit barn bare ikke kan få nok af at spille golf hele tiden, bør du som forældre overveje give barnet muligheden for at få et uforglemmeligt år på en golfefterskole.

Dit barn vil blive bedre til at spille golf
Selvom et år på efterskole også handler om at tage en 9. eller en 10. klasse, så centrere dagligdagen på en golfefterskole sig først og fremmest om at spille golf. Her vil dit barn få mulighed for virkelig at udvikle sit spil sammen med en masse andre golfinteresserede unge.

Derfor indebærer en uge på golfefterskole mange ture til den lokale golfklub, hvor dit barn vil blive udfordret i professionelt miljø, som hverdag udvikler dit barns færdigheder inden for golfspillet.

Et uforglemmeligt år
Et år på efterskole er ikke bare et år med skole og golf. En efterskole er noget helt særligt, da dit barn vil komme til at bo, spise og sove med andre unge på samme alder, hvilket vil lede til dybe og livslange venskaber.

Et år på efterskole er desuden med til at klæde dit barn godt på til sit fremtidige liv, da et efterskoleår virkelig kommer til at udvikle dit barn på rigtig mange forskellige områder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev