Dette skriver Sune Lind Thomsen om Gentofte Kinos situation, hvor der nu er håb forude:

Da jeg købte Gentofte Kino havde jeg glædet mig til en påskeferie med masser af gode film på programmet og en foyer fuld af forventningsfulde gæster. Vi skulle bl.a. have vist den nye JAMES BOND-film NO TIME TO DIE, Disneys store liveaction version af klassikeren MULAN, det skønne periodedrama LITTLE WOMEN, den franske LA BELLE EPOQUE og en række andre perler. Men så kom coronaen og livet som ny biografejer blev i den grad forandret med ét.

I stedet for at sælge biografbilletter har jeg i stedet brugt påsken på at være i dialog med erhvervsstyrelsen omkring en mulig hjælpepakke til Gentofte Kino. Det er ingen hemmelighed, at det er hårdt at overtage en biograf og være tvunget til at lukke allerede efter 10 dage.

Først så det ud til at hjælpepakkerne ikke kunne hjælpe Gentofte Kino pga. ejerskiftet den 1/3. En ren teknikalitet, men ikke desto mindre et lovgivningsmæssigt element der gjorde, at det i en periode så ud til, at Gentofte Kino ingen støtte kunne modtage med risiko for så at måtte lukke og slukke, før vi overhovedet rigtig er kommet i gang.

Skærtorsdag fik vi så besøg af TV2 Lorry, der lavede et fint indslag om den lukningstruede gamle biograf på Gentoftegade 39. Man kan se eller gense indslaget her:

https://www.tv2lorry.dk/gentofte/hul-i-lovgivningen-ingen-oekonomisk-stoette-til-gentofte-kino

Herefter fulgte artikler i både Berlingske Tidende og Ekstra Bladet, og heldigvis fik jeg hul igennem til både politikere, embedsværket og erhvervsstyrelsen.

Det hele er endt med, at vi nu godt kan søge støtte. Det er en stor lettelse og giver både mod og energi til at knokle videre med at gøre biografen flot, til vi må åbne igen.

Så nu ser vi fremad.

Vi er i gang med at istandsætte biografen i dens oprindelige funkis-stil og i den forbindelse har vi besluttet at skille os af med nogle af de gamle møbler for at få plads til nye møbler. Vi vil gerne forny biografen men naturligvis med sans for de originale funkis-elementer, der netop gør Gentofte Kino til en helt enestående smuk biograf.

Vi lover jer, at biografens foyer kommer til at stå nyvasket, nymalet, med nye herretoiletter, rensede marmorgulve, renset linoleum i salen og et nyt indrettet caféområde.

Vi sælger derfor 2 stk. af de originale gamle biografsofaer fra 1938. De er uden fejl men betrækket af slidt og trænger til rens (eller ombetrækning). Sofaerne kan beses efter aftale.

Sofaer Gentofte Kino

De er vurderet af Bruun Rasmussen til værdi Dkr 6.000 – 8.000 pr. stk.
Højde: 81 cm,Længde: 178 cm, Dybde: 60 cm

Pris: De sælges for højeste bud modtaget inden 19. april 2020 kl. 12.00 – dog mindstebud Dkr 4.500,- pr. stk.

Bud kan sendes direkte på mail til sune@gentoftekino.dk

Vi sælger også 2 kunstige stuebirk. De er 2 meter høje og krukken de står i er ca. 35 cm. I diameter.
Pris: Dkr 550,- pr. stk. Henvendelse: sune@gentoftekino.dk

De bedste hilsner fra hele personalet i Gentofte Kino

/Sune Lind Thomsen, Biografdirektør

Tilmeld dig vores nyhedsbrev