Med gran i vinduerne og julevarer på hylderne, så er julen hos Chaya indtruffet. Bag disken står vores medarbejdere, der som altid gør en indsats for at sammensætte de fineste gaver indpakket i bedste Chaya-stil. Vi vejleder sædvanligvis til valg af te, hvor du frem til jul kan smage vores julevarianter, der alle findes nybryggede på kanden.

Ingen jul uden julehygge i Chayas ånd!  I denne lidt turbulente tid har vi valgt ikke at afholde ’Jul på Slottet’, som vi har gjort mange år forude. Vi ønsker dog fortsat at værne om traditioner og hygge om vores trofaste kunder, der år efter år kigger forbi i juletiden. Vi håber derfor at se velkendte og måske også nye ansigter i vores forretninger, hvor vi i år inviterer til julehygge i form af lækre smagsprøver på juleteer- og godter helt frem til jul. Vi byder på friskbrygget te, hvor du vil kunne smage på de forskellige juleteer og derved finde frem til din personlige favorit.

Har du ikke mulighed for at besøge vores forretninger, så kan du finde alle julevarerne på vores webshop, hvor vi som altid bestræber os på at få din pakke frem til dig inden for 2 hverdage. Vi forkæler dig med en lille smagsprøve i pakken, så du ikke bliver snydt for Chayas søde julenisse. Du får fri fragt ved ordrer over 350 kr. God julestemning skal du ikke betale ekstra for.

Et lille udvalg af vores julevarer

Italiensk Panettone

Se mere

Bagsværd Lakrids

Se mere

Klassisk Jule Te i teposer

Se mere

Anker Julegris

Se mere

Summerbird Julekalender

Se mere

Honningkager

Se mere

Foto: Chaya

Tilmeld dig vores nyhedsbrev