Er du træt af at sove ryg mod ryg og passe på din partner hver eneste gang, du vender dig i sengen?
Så er det måske på tide, at I køber en stor seng med en masse plads til jer begge. Der kommer en tid i livet, hvor man blot har behov for at kunne fylde lidt mere i sengen. Mange mennesker sover også bedre, hvis de har lidt plads omkring sig, og det er der intet galt i.

Man kan godt sove tæt i en stor seng
Det er intet nederlag for parforholdet, hvis man vælger at anskaffe sig en seng med ekstra plads. Man kan sagtens sove tæt, når man har brug for det. Det handler bestemt ikke om størrelsen på sengen. Det er dog svært at have ekstra plads om sig selv, når man sover i en mindre seng.

Hvis I er vant til en trekvart seng, så kan det være, at I synes, at en almindelig dobbeltseng er mere end nok for jer. Der findes dog noget endnu større end en dobbeltseng.

En king size giver ren frihed
En almindelig dobbeltseng er 180×200 cm., hvilket for mange kan være en fin mængde plads. Hvis du til gengæld gerne vil have lidt ekstra plads omkring dig, så er en king size seng måske det helt rigtige valg.

En king size måler 200×210 cm. Du får altså ikke kun plads omkring skuldrene, men du får også 10 ekstra cm. under fødderne. Hvis du er høj og nærmer dig de 2 meter, så kan det være dejligt at have muligheden for både at strække dig ud, men også at bevæge dig lidt rundt i sengen uden at skulle tænke over det.

Hvor finder man en king size seng?
Du kan først og fremmest undersøge markedet lidt. Det er fint lige at få en fornemmelse for, hvor stor sengen faktisk er i dit soveværelse. Der findes heldigvis nogle gode steder, hvor du kan købe en king size seng.

Find king size senge her, så er du sikker på, at du anskaffer dig en seng i god kvalitet, og som passer til dine behov. Sengen skal nemlig ikke kun give plads til bevægelse, men den skal også sørge for, at I begge sover godt og komfortabelt hver nat. Det kan I være sikre på, når I anskaffer jer en kvalitets king size seng.

En almindelig dobbeltseng er 180×200 cm., hvilket for mange kan være en fin mængde plads. Foto: ABW

Tilmeld dig vores nyhedsbrev