Ordrupgaard holder åbent mellem jul og nytår.

LÆG KUNSTEN UNDER JULETRÆET

ET FORRYGENDE NYT KUNSTÅR I VENTE

Det nye år byder på endnu flere udstillinger samt et spektakulært nyt værk i kunstparken.

Foruden de store sæsonudstillinger:

Jesper Christiansen på Ordrupgaard, 1. februar – 3. september 2023

Ancher. I livet og kunsten, 19. september 2023 – 7. januar 2024

Introducerer vi to helt nye udstillingsformater:

Fokusudstillingen – med afsæt i den faste samling zoomer vi ind på en udvalgt kunstner, som belyses i en ny kontekst. I den første udstilling Underfundige underverdener. Gauguin og Lilja vises Jean Gauguins keramiske figurer i samspil med den fremadstormende unge kunstner Klara Lilja.

Drivhusudstillingen – med base i kunstparken, nærmere bestemt i palmehuset fra 1922, som fremover vil være et væksthus for samtidskunsten. Det bliver den anerkendte papirkunstner Veronica Hodges, der indvier den nye udstillingsrække med en totalinstallation skabt specielt til stedet.

Spektakulært nyt værk i kunstparken af Jeppe Hein – der har vakt begejstring verden over med installationer, der appellerer til sanserne og opfordrer til leg og deltagelse. Den nye installation er allerede under opførelse i kunstparken, og den vil med garanti vække jubel hos både børn og voksne. Kunstparken har i forvejen to værker af Jeppe Hein.

LÆG KUNSTEN UNDER JULETRÆET

Med et årskort til Ordrupgaard kan du forkæle en, du holder af med et helt års kunst-, design- og arkitekturoplevelser. Årskortet giver fri entré til hele museet inkl. Finn Juhls hus og kunstparken. Medlemmer inviteres til særarrangementer og får rabat i museumsbutikken samt i caféen. Samtidig støtter du kulturen.

KØB ÅRSKORT

Vilhelm Lundstrøm. Farvens og formens fornyer varer til og med d. 15. januar 2023.

JULEFERIE PÅ ORDRUPGAARD

Museet holder åbent mellem jul og nytår, og du kan fortsat opleve Vilhelm Lundstrøms fængslende malerier i den anmelderroste udstilling.

“EN MODERNISTISK PIONER★★★★★”

“De tre sale, der er inddraget til udstillingen, er til lejligheden malet i farver, der matcher de forskellige koloristiske faser i Lundstrøms værk. Det er blevet en poetisk dirrende totalinstallation, som gør værkerne yderligere vitale og moderne. Med 60 værker, hvoraf flere aldrig tidligere har været vist, oplever vi Lundstrøm som den fremragende modernistiske kunstner, der bliver en ener især på grund af sin kraftfulde betoning af objekternes og kroppenes tredimensionalitet og forenklede former.” Lisbeth Bonde, Kristeligt Dagblad.

Vilhelm Lundstrøm. Farvens og formens fornyer varer til og med d. 15. januar 2023, så det er ved at være sidste chance, hvis du vil opleve den store danske modernist på Ordrupgaard.

LÆS MERE

SE JULENS ÅBNINGSTIDER

Hyggelig juleaktivitet for børn og familier.

NISSEJAGT FOR DE SMÅ

Med et aktivitetsark i hånden kan museets yngste gæster gå på julejagt i samlingerne. I museumsfoyeren udleveres et særligt aktivitetskort, der fører børnene gennem museets sale. Jagten tager udgangspunkt i museets enestående samlinger, og den danner afsæt for en sjov, lærerig og anderledes kunstoplevelse for børn og deres voksne.

Organisk vase designet af Michael Kvium for det danske designfirma, raawii i vores nye webshop.

WEBSHOP

Find inspiration til julens mange gaver i vores nye webshop.

I webshoppen kan du finde alt, hvad en kunstelsker begærer. Besøg derfor vores nye webshop og lad dig friste af det store sortiment med alt fra smukke kunstbøger og kataloger til håndlavet julepynt, stilrene designobjekter og varme plaider.

WEBSHOP

Julemenu i caféen.

JULEHYGGE I CAFÉEN

Caféen har sammensat et menukort bestående af julens bedste delikatesser, herunder confiteret andelår, vintersalat, risalamande, gløgg, juleøl, snaps og julete.

Der spilles klassisk julemusik over højtaleren, og du kan svøbe dig i lune tæpper, hvis du trænger til lidt ekstra varme efter en tur i kunstparken.

SE MENUKORTET

BOOK BORD

Randi & Katrines Pinecone Pavilion. Indtrykkene fra museets smukke sale kombineres godt med en tur i kunstparken, hvor værkerne inviterer til interaktion og leg i det frostklare vinterlandskab.

GLÆDELIG JUL

Ordrupgaard ønsker alle en glædelig jul og et lykkebringende nytår.

Vi ses på Ordrupgaard.

LÆS MERE

INSTAGRAM

FACEBOOK

DOWNLOAD ORDRUPGAARDS APP

WEBSHOP

Tilmeld dig vores nyhedsbrev