Vores Events

Chayas events er lavet for at give dig indsigt i vores te-univers samt til at give dig en anderledes og inspirerende oplevelse. I løbet af foråret kan du komme med til en række events, der alle vil have det tilfælles, at vi hylder den vidunderlige drik – te!
Chayas te-oplevelser  Chayas helt egen te-sommelier fra Norge, Knut Marius, vil gøre os klogere på alt om teen – både på det teoretiske, praktiske og sanselige plan. Knut Marius er certificeret te-sommelier fra London, og han vil med sine kompetencer sørge for høj faglig kvalitet. For at give den komplette te-oplevelse vil du til vores te-oplevelser ikke blot høre om te, men selvfølgelig også smage, dufte, se og analysere.  Vi har skabt tre te-oplevelser, der på hver deres måde, beriger med viden om te. Te er nemlig ikke bare en drik vi nyder, te rummer også en lang historie og skildrer kulturforskelle. Oplevelserne kan tages enkeltvis, eller du kan med fordel gennemføre hele serien for at blive din helt egen te-sommelier.  Introduktion og smagning Første skridt mod grundlæggende kendskab til te. Læs mere HER.
Teens fascinerende historie Teens historie har påvirket os mere end du kan forestille dig, og ingenting er tilfældigt! Læs mere HER.En jordomrejse gennem te Du vil opleve hele spekteret af te, og hvordan det nydes i de forskellige kulturer. Læs mere HER.

Praktik
Tidsrum: Kl. 10.00-11.30
Lokation: Dronning Louises Tehus
Pris: 220 kr. per person (ekskl. billetgebyr)Afternoon Tea kan tilkøbes til en fordelagtig pris. Se aktuelle datoer HER.Nye datoer vil løbende tilkomme.   

Historisk foredrag & Afternoon Tea   

Kom med på en berettende oplevelse, hvor vi håber, at kunne udvide din te-horisont. Trænger du til kultur og forkælelse, så kom med til Historisk foredrag & Afternoon Tea i Dronning Louises Tehus. Vi går sammen med foredragsholder og omviser Marianne Bentzen på opdagelse i Bernstorffs Slotshave, hvor mange skatte gemmer sig.  

Frem til påske er Marianne Bentzen trukket indenfor i Tehusets romantiske stuer, hvor hun på fortællende vis vil føre os rundt til udvalgte skatte i Bernstorff Slotshave fyldt med aftryk efter en storhedstid med mægtige statsmænd og kongelige personligheder. Alt imens du sidder lunt og godt og nyder et glas bobler og følger med på rundturen via et kort, som gør det muligt efterfølgende at gå en tur i parken og kigge efter de mange skatte. 

Når forårsvejret for alvor gør sit indtog fra påske, er det tid til at opleve nogle af de mange skatte i den sydvestlige del af Bernstorffsparken, og du har mulighed for at tage med Marianne på en historisk og nutidig rundvisning i og omkring Dronning Louises Tehus.  

Efter din viden om parken forhåbentlig er blevet udfordret serveres Afternoon Tea, næsten som Dronning Louise fik det serveret, hvilket fint indrammer begivenheden.  

Praktik

Tidsrum: Kl. 15.30-18.30
Lokation: Dronning Louises Tehus
Pris: 365 kr. per person (ekskl. billetgebyr) Se aktuelle datoer HER.Nye datoer vil løbende tilkomme.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev