OPLEV DEN SØDE JULETID I NORDSJÆLLAND

Nordsjælland oser af hygge og juleforberedelser. Oplev julens aktiviteter, tag på julemarked, hør en skøn julekoncert og oplev mange af de hyggelige juletraditioner.

LÆS BLANDT ANDET OM

·        Julemarkeder og julestuer

·        Julekonkurrence – vind oplevelser i hele december måned

·        Hop på veterantoget gennem Nordsjælland

JULEMARKEDER & JULESTUER

Julen nærmer sig… Tag på juletur i Nordsjælland, besøg julemarkeder og få inspiration til julen og kom i den helt rigtige julestemning.

Køb juletræet hos Nivaagaards Malerisamling, find vinen, til årets risalamande, på Garbolund eller tag et smut til Hundested og find kunst og håndværk til Jul i den gamle havn og by.

DELTAG I VISITNORDSJÆALLNDS JULEKALENDER 2021 – OG VIND PRÆMIER TIL SOMMER

Vil du være med i årets julekalender? I løbet af december kan du vinde fede præmier og få inspiration til juledagene.

Når du deltager i konkurrencen får du tips til aktiviteter i Nordsjælland i løbet af december. Samtidig har du mulighed for at vinde præmier fra Haldbjerg Shelters, Dronningemølle Æsel- og Kameludlejning og mange andre. Se alle præmierne som du kan vinde i løbet af december.

JULEVETERANTOGET KØRER JULEN IND

Nordsjællands Veterantog sætter fut i Juletoget og kører fra Græsted og langs nordkysten i de to første advents weekender. Tag den smukke tur langs Nordkysten med hele familien.

Juletoget kører fra Græsted Station til Grønnehave Station i de to første advents weekender d. 27 – 28 november, d. 4- 5 december 2021. Bestil dine billetter på forhånd.

DET ER POPULÆRT LIGE NU

❤️ Julemarkeder og Julestuer

❤️ Julemarked på Esrum Kloster

❤️ Jul i Hillerød

Tilmeld dig vores nyhedsbrev