VisitNordsjælland

Det her skal du opleve- mindst én gang

Veninder, kærester eller måske gift?Oplevelser er bare bedre, når de opleves sammen med en, man holder af. Der er masser af paroplevelser i Nordsjælland. Kast jer ud i dem, og skab minder for livet. Om end I vil forkæle jer selv med en spa-oplevelse, vil mærke adrenalinen suse gennem kroppen, vil være aktive i naturen sammen eller vil lade jer inspirere af kunst og arkitektur i verdensklasse. Nordsjælland har det hele til en romantisk weekend, en hyggelig venindetur eller en rigtig herretur.

Oplevelser for børnBørn skal have det bedste, og vi tager imod dem med åbne arme i Nordsjælland. Det skal nemlig være sjovt, skægt, underholdende og udfordrende at være på ferie her, og måske lærer du noget nyt?

Gastronomi i NordsjællandNordsjælland har alle forudsætninger for at leve op til dine forventninger om kulinarisk oplevelse. Nordsjælland er ikke kun Københavns og kongernes legeplads. Vi producerer også både traditionelle og innovative produkter. Dygtige fødevareproducenter dyrker og forarbejder råvarer lokalt, så der aldrig er langt fra jord til bord. Restauranter arbejder med årstidens råvarer i Nyt Nordisk Køkken, som bygger på renhed, friskhed, enkelhed og etik.

Bedste hilsner og rigtig god fornøjelseAndreas Mikkelsen
VisitNordsjælland

FacebookInstagramLinkedInWebsite
VisitNordsjællandStengade 72DK-3000 Helsingør

Tilmeld dig vores nyhedsbrev