Når sommerferien nærmer sig, er det tid til at forkæle sig selv. Dette gælder uanset, om du bor i Odense, Ålborg eller Gentofte. Hvis du har børn, vil I sikkert gerne en tur ud og opleve noget, og bor du alene, har du måske et ønske om at komme ud og se verden. Hvis økonomien er stram, og I måske allerede bor lidt dyrt i forhold til mængden af mennesker i hjemmet, så kan det være rigtig svært at spare op til sommerens nydelser. Heldigvis er der hjælp at hente, og i denne artikel, kan du læse om en måde, at skaffe lidt ekstra til ferien.

Et SMS lån kan hjælpe dig i gang med ferien
Det er ikke altid nødvendigt at tage et stort lån, hvis du gerne vil indfri dine børns ønsker. Ofte kan noget simpelt som en tur i zoologisk have eller en forlystelsespark give ganske fine store indtryk hos børnene, hvorfor det faktisk også er muligt at låne pengene til ferien relativt nemt. Du kan tage et SMS lån med denne her guide, men først bør du vide, hvad et SMS lån er.

Der findes rigtig mange lånetyper inden for kviklån, og et SMS lån er et af disse. Lånetypen kaldes også for minilån og mikrolån, og er kendetegnet ved, at du låner en mindre pengesum i forhold til andre lånetyper. Det betyder kort sagt, at du har mindre risiko. Et helt klassisk SMS lån foregår dog over mobilen, hvor du anmoder om penge via SMS, og herefter modtager du en kode til en hjemmeside, hvor du kan afslutte lånet.

Mindre lån med mobilen. Foto: ABW

Lånetiden på et SMS lån er typisk 14 til 90 dage, hvilket passer perfekt til et lille lån til sommerferien. Du kan typisk kan du låne fra 500 og op til 10.000 kr. Der er således tale om et mindre lån, der kan give et par gode oplevelsesture for familien, og derfor er denne lånetype også mest et lån til fornøjelser.

Du kan også låne penge, hvis du står i RKI
Typisk er det ikke muligt at låne penge, mens man står i RKI eller debitorregistret. I dag findes der dog sider som denne her side, hvor det faktisk er ganske muligt at låne penge, selvom man står i RKI. Typisk kræver et lån, mens du står i RKI en, der er villig til at kautionere for dig. Det vil sige en person, der ikke står i RKI og som har en sund økonomi, der er villig til at sige god for dig i forbindelse med din lånesituation. Tim Petersson, udtaler at man ikke bør tage et lån for enhver pris. Der skal være råderum i økonomien til det.

Det kan eksempelvis være en kollega, en ven eller et familiemedlem. Der findes også enkelte steder, hvor du ikke behøver en kautionist, men disse sider er typisk sværere at finde, har meget kort kredittid, og tilbyder kun ganske små lån op til ca. 5.000 kr., hvilket selvfølgelig stadig er nok til lidt hygge i sommerferien. Så hvad end du har en super god økonomi, eller hvis du er endt i en ærgerlig situation, så er det i dag muligt at låne lidt penge til sommerferien.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev