For mange er det svært at finde den helt rigtige gave til fars dag, men vi har et rigtig godt forslag – nemlig et par nye solbriller.

Solbrillerne fås naturligvis både med og uden styrke, så du skal bare vælge det par, du bedst kan lide. Du kan selvfølgelig også give ham et gavekort, så han selv kan vælge.

Se et udvalg af trendy solbriller til mænd

Hos os skal du IKKE have corona-pas

Når du besøger os i butikken, må du ikke have symptomer på COVID-19, men corona-pas er ikke påkrævet hos optikere. Du skal bære mundbind eller visir, når du bevæger dig rundt i butikken, men kan tage mundbindet af, når du sidder ned og prøver briller.

Dur’ du bare ikke til linser? Lad os se…

Vi hører jævnligt fra vores kunder, at de prøvede kontaktlinser for 10 år siden, og det gik ikke. Men helt ærligt – børn kan lære at bruge linser. Så kan du da også!

Vi udfordrer dig, fordi vi ved, at en kombination af briller og moderne kontaktlinser kan give dig større frihed og forøget livskvalitet.

Få dine favoritsolbriller med styrke

Bruger du briller til dagligt, skal du da helt sikkert også have styrke i dine solbriller. Og du skal hverken gå på kompromis med design eller syn. Vi har et væld af smarte solbrille-designs på hylderne, så der er en solbrille til enhver smag og ethvert behov.

Vi gir’ dig unikke solbriller med kant

Vil du have solbriller, der skiller sig ud fra mængden med anderledes former og mønstre? Så kig ind og se vores udvalg af solbriller fra bl.a. Einstoffen og Monkeyglasses, der virkelig kan være med til at fremhæve din stil.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev