Hvor godt kender du egentlig vinene fra Bordeauxs venstrebred? Nærmere betegnet Pessac-Léognan-vinene fra Graves?

Vi har gennem mange år forhandlet de fantastiske vine fra Château Bouscaut, og slottet hører til blandt de absolut bedste producenter i Pessac-Léognan. Nu giver vi dig muligheden for at smage på tre af de forrygende vine til en ekstra nedsat pris. Kvalitetsniveauet på vinene fra Bouscaut er tårnhøjt og det afspejles også i prisen – men de er hver en krone værd, når du søger en ypperlig smagsoplevelse. De mere prisvenlige vine fra Lamothe-Bouscaut er på næsten samme niveau og her får du også nogle sublime vinoplevelser.

3 fl. Bouscaut mix

Château Bouscaut Rouge 2017 – Wine Enthusiast 92-94 POINT – Decanter 91 POINT

Château Lamothe-Bouscaut Blanc 2018 – 6 STJERNER på viniøjenhøjde.dk

Château Lamothe-Bouscaut Rouge 2016 – 5 STJERNER på vinstyrke2.dk

I podcasten Vin for begyndere bliver vinene taget under kærlig behandling af værten Jonas Landin og hans gæst, ekspert og vinskribent René Langdahl, og deres begejstring er tydelig! Se bare disse udtalelser:

”Der er i hvert fald også smæk for skillingen her – det brager bare derudaf!” (om Château Bouscaut Rouge 2017) ”To fremragende vine fra Lamothe-Bouscaut!”

Hvor går grænsen i Bordeaux fra højre bred til venstre bred? Hvor placerer Pessac-Léognan sig og hvordan fungerer klassifikationssystemet i området? Disse spørgsmål og mange andre kan du få svar på ved at lytte til podcasten, som har rundet en milllion afspilninger! Her smager Jonas og René hver uge på forskellige vine og anmelder dem. Nu er turen så kommet til vores Pessac-Léognan-vine, og det er superspændende at lytte til – god fornøjelse!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev