I over 30 år har vi forhandlet vinene fra Vignobles Brunot, og vinhuset kører nu på fjerde generation med Vincent og Béatrice Brunot, i spidsen. Sikkert er det, at du her får utrolig høj Bordeaux-kvalitet for dine penge.

Huset ejer fire vingårde – nemlig Château Tour de Grenet, Château Piganeau, Château Maledan og Château Le Gravillot. Vingårdene er beliggende forskellige steder i Bordeaux, og vinene får derfor, hver især, deres helt egne og unikke udtryk.

Vinene roses til skyerne år efter år af anderkendte anmeldere, og hvis du holder af traditionel bordeaux-vin, er de nærmest et must-try!

På vores podcast fortæller Alexander en masse spændende om Bordeaux – og så er vi også med ”direkte” fra Vignobles Brunot!

 

Château Maledan
2018 Bordeaux SuperioreMaledan er det man kalder for en “moderne” bordeaux-vin, hvilket betyder at der er lagt mere fokus på frugt og blød druesmag, end på syre og tanniner. Den er afrundet og behagelig blød. Samtidigt har den god fylde og tyngde, der giver længde i eftersmagen.

En god allround vin, der egner sig perfekt til traditionelle hverdagsretter.

Bemærk: Vinen kan også købes i halvflaske.

 

Château Tour de Grenet
2016 Lussac Saint-ÉmilionDrikkevenlig rødvin med kraft og styrke. Vinen lagres 18 måneder dels på egetræsfade, dels på tank, for derefter at flaskelagre i slottets imponerende kældre udgravet i kalkklippen.

Vinen egner sig til de fleste kødretter, og den kan også sagtens nydes uden mad.

Bemærk: Vinen kan også købes i en flot 6-styks original trækasse. Den findes også i magnum og dobbeltmagnum i årgang 2015, som har fået guld ved Feminalise World Wine Competition. Og så har vi den også på halvflaske i årgang 2018 – den har fået guld ved Japan Wine Awards og sølv ved Brussels World Competition.

 

Château Piganeau
2016 Saint-Émilion Grand CruKongevin fra Saint-Émilion, lavet på ren Merlot. Vinstokkene der leverer druerne til denne forrygende vin, er gennemsnitligt 30 år gamle. Smagen er ren, smidig og afrundet med en afbalanceret tekstur.

Den smager som en drøm ved cirka 17-18 grader – og gerne til rødt kød.

Bemærk: Vinen findes også i magnum og i en 6-styks original trækasse. Den kan også købes i halvflaske i årgang 2015, som har fået guld ved Feminalise World Wine Competition.

 

Château Le Gravillot
2018 Lalande-de-PomerolFra satellitkommunen til Pomerol, får du her en fremragende rødvin. I duften klassisk Merlot med sødlige toner af jordbær og strejf af trøfler. Elegante tanniner afslutter vinen på fornem vis, hvor også mokka og kakaonoter opdages.

Find gerne de store rødvinsglas frem, og server vinen ved cirka 16 grader. Simpelthen klasse!

Bemærk: Vinen findes også i en original 6-styks trækasse.

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev