Så er der forpremiere på den gladeste film EVER!

Det sker nu på lørdag 27. juni og søndag 28. juni her i Gentofte Kino, hvor vi viser Trolls på verdensturné kl. 12.00 begge dage.

Det bliver en farverig fest fyldt med godt humør og højt hår. Den bedste måde at starte sommerferien på. Vi glæder os helt vildt til at byde jer velkommen til en dag i selskab med de glade lykketrolde. Og så får alle børn under 12 år med billet til forpremieren en lille gratis popcorn.

Trolls, Gentofte Kino

Filmen vises med danske stemmer.

Trolls får almindelig biografpremiere 2. juli og vil løbende blive programsat henover sommeren. Hold øje med programmet på vores app eller hjemmeside.
www.gentoftekino.dk

Om filmen
Trolls er tilbage, og denne gang skal de på deres første verdensturné. Det bliver et eventyr uden lige, og som fører til, at de opdager, at der er mere end en slags Trolls: De er hele seks forskellige troldestammer og med hver sin musiksmag spredt udover kloden.
Spørgsmålet er nu, om de kan mødes til musikalsk topmøde, og sammen glæde sig over musikken trods de spiller hver deres genre? Kan Techno-Trolls enes med Rock-Trolls, synes Klassisk-Trolls, at det er værd at lytte til Pop-Trolls og hvad med Country-Trolls og Funk-Trolls? Kan de mødes og enes på kryds og tværs? I hvert fald er deres verden ved at blive meget større og en hel del højere…

Forpremiererne finder sted:
Lørdag 27. juni kl. 12:00 & Søndag 28. juni kl. 12:00
Filmen vises med danske stemmer.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev