VisitNordsjælland

“DIT NORDSJÆLLAND” HVOR FERIEN STARTER

I denne uge udkommer Nordsjællands magasin “Dit Nordsjælland”, men du kan allerede få en digital kopi, lidt længere nede! Magasinet er fyldt med inspiration til den store ferie eller bare en smuttur ud af byen i weekenden. Som altid har vi samlet de største events i 2023 i Nordsjælland, så du allerede nu kan sætte kryds i kalenderen.


HØJT TIL HIMLEN OG PLADS TIL AT SLÅ ARMENE UD

I Nordsjælland er der mennesker, som får ting til at ske, fordi de med knofedt, ildhu og gode idéer kaster sig hovedkulds ud i projekter og ikke giver slip, før de lykkes. De skaber liv i vandkanten, på landet og i byen og gør små, men nære oplevelser, store

I Dit Nordsjælland kan du blandt andet møde brødrene Jeppe og Johan Ingversen, der står bag surfcentret helt ude på tangen af det vindomsuste Lynæs. Her har de også en madbar, café, sauna og en kalender fyldt med aktiviteter året rundt. Herude er vinden, vandet og idérigdommen omdrejningspunktet for det fællesskab, som brødrene arbejder for, og det kan du læse mere om på side 28.

Find inspiration til ferien i det danske magasin eller i det engelske magasin.

Start ferien med det samme!


OPLEV FORÅRET I NORDSJÆLLAND – NATUREN, MUSEERNE OG MADEN VENTER!

Efter en lang vinter er det endelig tid til at komme ud og opleve alt, som Nordsjælland har at tilbyde.

Nyd den smukke forårskulisse med gåture i naturen langs stranden eller i skoven, og genoplade dine batterier. Museerne i Nordsjælland er fyldt med spændende udstillinger og arrangementer, for alle interesser, og restauranterne serverer lækre, lokale smagsoplevelser. Så hvorfor ikke tage på en ferie eller smuttur til Nordsjælland og opleve alt det, der venter på dig?

Hop ud i foråret

DET ER POPULÆRT LIGE NU  

❤️ Forårsoplevelser i Nordsjælland

❤️ Fakkeloptog og velkomst til Dronningen

❤️ Overnat på Store Kro i Fredensborg

De bedste hilsner
og rigtig god fornøjelse

Jesper Bækgaard
VisitNordsjælland

FacebookInstagramLinkedInWebsiteYouTube

VisitNordsjælland
Krakasvej 17
DK-3400 Hillerød

Tilmeld dig vores nyhedsbrev