pia malerMalermester Pia Rasmussen
Kirkevej 11, 1.sal
2920 Charlottenlund
Tlf. 23 39 68 06
E-mail: pia-r@live.dk

Det er en kunst at sammensætte farverne smagfuldt
Det er vel ingen kunst at være maler!”.
Jo, faktisk skal der meget mere til end at rulle en gang maling på en væg for at være en god maler. At være en professionel malermester og samtidig have en passion for at sammensætte farver, indretning og design, så der opstår en helhed i et hjem eller i din virksomhed, er en både praktisk og nødvendig egenskab for en moderne maler som Pia Rasmussen fra Charlottenlund. Og en kvalifikation, som hun dyrker til perfektion.

red-paint-rollerDen røde tråd
Malermester Pia Rasmussen blev færdiguddannet tilbage i 1978 – samme år som Shu-bi-dua udgav pladen ”78-eren” med en, i denne forbindelse, aktuel skæring om ”Den Røde Tråd”. Som nyuddannet prøvede Pia kræfter med alle de forskellige grene af malerfaget – erfaringer hun tog med sig, da hun i 1985 besluttede sig for at blive selvstændig. Siden har Pia haft mange forskellige opgaver – både for virksomheder og private. Og det at sikre den røde tråd i maleropgaverne er vigtigt for Pia.

Personlig kontakt
At have set hinanden i øjnene og have været igennem hele processen på forhånd, er alfa omega for begge parter. De små detaljer har stor betydning, og Pia vil hellere tale det hele igennem en ekstra gang, end at der opstår misforståelser. For Pia Rasmussen ønsker naturligvis, at hun kan aflevere endnu et tilfredsstillende udført arbejde, og at hun får en kunde, som kommer tilbage med flere, spændende opgaver. Pia sørger altid for personlig kontakt, før hun giver et uforpligtende tilbud – uanset om du skal have malet entreen eller have renoveret vægge i stuen med glasvæv, glasfilt eller tapet.

foto-1-300x283

Opfriskning af loppefund
Jagten på genbrugsguld og loppefund er utrolig populært, men nogle gange trænger ens loppefund til en kærlig hånd. Pia Rasmussen kan være behjælpelig med at give dine indkøb et nyt udtryk, der passer til resten af din bolig. Pia har både forstand på farver og sammensætning af nuancer og designs – og en masse maling i forskellige farver at byde ind med, så resultatet bliver præsis som du ønsker det.

Malerier til kontorer og private
Pia Rasmussen er også kunstmaler, der maler på bestilling til kontorer og private. Her er et eksempel på et af hendes malerier:

billede

Kontakt malermester Pia Rasmussen 

www.pia-maler.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev