Glæd dig til masser af spændende oplevelser i biografmørket.

Vi i Gentofte Kino er simpelthen så glade for, at der nu er så mange, der læser med i vores nyhedsbrev hver uge! For at gør det lidt nemmere at planlægge biografbesøg og læse om de forskellige film på programmet, har vi lavet lidt om på strukturen. Fremover vil man helt øverst kunne læse mere om spritnye film, der har premiere i denne uge og om hvilke spændende særarrangementer, der kører. Som noget nyt gør vi også opmærksom på de nyest tilføjede særarrangementer i vores program. Helt til sidst kan man finde en fuldstændig programoversigt over det lagte program. Der kan man se, hvornår de forskellige film spiller og klikke ind på hver titel for at læse mere om filmen og bestille billetter. Lige nedenunder finder man en oversigt over de særarrangementer, der er på plakaten i overskuelig fremtid.

Tusind tak for at I læser med og besøger biografen! 

❤️

Print ugens program
Se alle forestillinger
Følg os gerne på sociale medier
for at få de seneste nyheder og opdateringer
om film, særarrangementer og events
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Hjemmeside
Hjemmeside
UGENS PREMIEREFILM
Brænd alle mine breve


Brænd alle mine breve er spillefilmen baseret på bestselleren af samme navn af Alex Schulman. Det er en fortælling, der væver tre fortællinger sammen til en historie, der overskrider både tid og rum. Hvilke adfærdsmønstre går i arv gennem generationer? Alex finder ud af, at han bærer på et udefinerbart mørke efter et skænderi, og bliver besat af at komme til bunds i dets oprindelse. Han følger spor, der fører ham helt tilbage til sommeren 1932 og vinteren 1988 og begivenheder, der vil ændre alt. I 30erne udspiller en forbudt kærlighedshistorie sig mellem Alex’ bedstemor og den unge digter Olof Lagerkrantz i skyggen af hendes kontrollerende ægtemand Sven Stolpe. Affæren kommer til at påvirke flere generationer i årene, som følger. 

Filmen er instrueret af Björn Runge (der stod bagved Oscar-nominerede The Wife). Den har et stjernegalleri bestående af blandt andre Asta Kamma August, Bill Skarsgård, Sverrir Gudnason og Gustav Lindh i de bærende roller. 

Torsdag d. 30. marts kl. 20.00
Køb billetter her
Flere visninger:
Køb billetter her
Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves


Endelig er eventyret fra spilverdenen kommet til det store lærred med Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves! En svært charmerende tyv og en gruppe usandsynlige eventyrere begiver sig ud på en episk rejse for at finde et ganske særligt relikvie. Men undervejs skaber de sig nogle fjender, og så går tingene for alvor galt. Filmen bringer den rige verden og legende ånd fra det legendariske rollespil op på det store lærred i et underholdende og actionfyldt eventyr.

Torsdag den 30.marts kl. 17.00:
Køb billetter her
Flere visninger:
Køb billetter her
UGENS SÆRARRANGEMENTER
Kvinden uden samvittighed – Gentofte Kino fylder 85!


Gentofte Kino fylder 85 år – og vi byder på fødselsdagskage og visning af film-noir-klassikeren Kvinden uden samvittighed til kun 85,- kr. Billy Wilders mageløse mesterværk Kvinden uden samvittighed (1944) er alt, man kan forvente af en ægte film-noir film. En forførende kvinde (uden samvittighed), en skarp agent i fedorahat og et koldblodigt mord. Forsikringsagenten Walter Neff (Fred McMurray) møder en dag den unge forførende Phyllis Dietrichson (en til lejligheden isblond Barbara Stanwyck), som vil tegne en livsforsikring for sin mand og derefter have hjælp til at iscenesætte en ulykke for at skaffe ham af vejen. Neff lader sig forføre og vil have både Phyllis og pengene, men efter mordet bliver deres forhold hurtigt præget af mistro. Sagen kompliceres yderligere, da Neffs overordnede, Barton Keyes, begynder at fatte mistanke.Med pragtfuldt kostumedesign af Hollywood-legenden Edith Head, der er ansvarlig for nogle af de mest ikoniske kostumer i filmhistorien, er det ikke blot en spændende filmoplevelse, men også en visuel fest!

Gentofte Kinos stemningsfulde funkis-interiør skaber de perfekte historiske omgivelser for at opleve ægte, gammeldags Hollywood-filmmagi.

Fredag d. 31. marts kl. 20.00
Køb billetter her
Blade Runner Final Cut – med introduktion


Ridley Scotts Blade Runner er inspireret af Philip K. Dicks “Drømmer androider om elektriske får?” og er blevet guldstandarden for, hvordan futuristiske virkeligheder skildres på film i glødende neon til udødelige synth-toner af Vangelis. Filmen har været udgivet i flere versioner, men dette er Scotts endelige udgave – The Final Cut. Filmkritiker Christian Monggaard vil introducere visningen.

Vi befinder os i et hyperfuturistisk Los Angeles, november 2019. Deckard (Harrison Ford) arbejder som Blade Runner, der fanger og tillintetgør ‘replikanter’ – kunstige mennesker. Replikanterne bliver mere og mere menneskeagtige, og da Deckard forelsker sig i en af dem, Rachael (Sean Young), befinder han sig i et eksistentielt dilemma. 

Søndag den 2.april bliver en rigtig Blade-Runner- helaften! Vi viser også Denis Villeneuves opfølger Blade Runner 2049 samme aften. Der vil være en gratis popcorn ved køb af billet til begge visninger.

Søndag d. 2. april kl. 16.30
Køb billetter her
Blade Runner 2049 – med introduktion


I forlængelse af filmvisningen af Ridley Scotts Blade Runner Final Cut viser vi Denis Villeneuves storslåede opfølger: Blade Runner 2049, der er et helt lille mesterværk i sig selv. 

Det er Ryan Gosling, der træder ind i rollen som LAPD politiassistent K, der skal opklare en hemmelighed, der kan efterlade samfundet i akut kaos. Arbejdet sætter ham på sporet af Rick Deckard (Harrison Ford), som har været savnet de sidste 30 år. Ridley Scott er executive producer på filmen, der har overrasket langt de fleste skeptikere. Villeneuve har bevist sit værd som sci-fi-mester med Arrival og Dune, og Blade Runner 2049 er en vanvittig, vild og spektakulær filmoplevelse.Filmkritiker Christian Monggaard vil tage os videre med fra Scotts Blade Runner Final Cut til Blade Runner 2049 med en introduktion inden visningen. 

Søndag d. 2. april kl. 19.45
Køb billetter her
Gensyn med Paris


Vi får fornemt besøg af instruktør Alice Winocour til forpremieren. Hun vil introducere På gensyn med Paris i samtale med biografdirektøren fra scenen. Det er efterår i Paris. Mia (Virginie Efira) kører rundt i Paris på sin motorcykel, og på et tidspunkt vælger hun at søge ly for regnen på en bistro, hvor en dramatisk terrorhandling lige pludseligt finder sted. Tre måneder senere genbesøger hun bistroen for at bearbejde traumet. Mia forsøger samtidigt at rehabilitere sit forhold til Paris efter den dramatiske begivenhed, hvor hun tager beskueren med i Paris’ ikoniske gader, kunstmuseer, restauranter, cafeer og turistattraktioner. Gennem dybe samtaler med hendes kæreste, elsker, venner, fremmede og terror-overlevende får publikum et indblik i den moderne kvindes overvejelser om familie, parforhold, karriere og storbyens kompleksitet. 

Det franske stjerneskud Virginie Efira er netop blevet belønnet med en prestigestung Cèsar Award for sin rollepræstation i Gensyn med Paris. Filmens instruktør, Alice Winocour, har lavet flere film i Frankrig, hvor Augustine (2012) og Maryland (2015) har været udvalgt til Cannes festivalen i Critic’s Week og Un Certain Regard. Proxima, fra 2019, modtog hæderlig omtale under filmfestivalen i Toronto, hvor den fik sin internationale premiere. 

Mandag d. 3. april kl. 20.00
Køb billetter her
NETOP TILFØJEDE SÆRARRANGEMENTER
Nordkaperen i det Indiske Ocean – med minikoncert


Kom med, når Gentofte Kino viser biografversionen af Nordkaperen i det Indiske Ocean i original 35mm filmkopi. Den dokumentariske rejsebeskrivelse følger globetrotteren Troels Kløvedals anden jordomsejling med Nordkaperen.

Lis Sørensen og Jonas Kragh vil spille en minikoncert med nogle af Troels’ favoritsange inden filmen. Instruktør og producent Ulrik Bolt vil introducere filmvisningen, og tv-vært Mikkel Beha fortæller om sin far, som ville være fyldt 80 år i april. Gyldendal udlodder bøger fra Kløvedals store forfatterskab til de heldige vindere blandt publikum.

Det bliver en til en mindeværdig aften i Troels Kløvedals ånd.
Torsdag d. 27. april kl. 20.00
Køb billetter her
Jeanne d’Arcs lidelse og død


Dreyers mesterværk er nærmest obligatorisk at opleve på det store lærred, og den 10. april får du muligheden i Gentofte Kino. Carl Th. Dreyers skildring i stumme billeder af Jeanne d’Arcs lidelse og død i 1431 er blevet til et epokegørende kapitel i filmhistorien. Filmen var banebrydende med sit intenst skarpe portræt i nærbilleder af en religiøs helgeninde, der ofrer livet for sin tro. Tidens film var generelt præget af kvindeskikkelser med tung makeup og karikerede ansigter, men Maria Falconettis legemliggørelse af Jeanne d’Arc på lærredet skulle blive noget helt nyt. Hendes usminkede, rå ansigt bragte et helt nyt sprog for følelser til filmstriberne, der er skelsættende at se den dag i dag. Med Dreyers egne ord: “Alt menneskeligt udtrykkes i ansigtet, idet ansigtet er sjælens spejl.” 

Mandag d. 10. april kl. 16.30
Køb billetter her
FILMPROGRAM

Mandag d. 27. marts

14.45 – Kysset m/ danske undertekster
17.30 – The Fabelmans
20.30 – Ustyrlig m/ danske undertekster

Tirsdag d. 28.marts:

13.15 – Ustyrlig m/ danske undertekster
20.15 – The Fabelmans

Onsdag d. 29. marts

14.30 – Kysset m/ danske undertekster
17.00 – Everything Everywhere All At Once (Sidste chance)
20.00 – The Fabelmans

Torsdag d. 30. marts

13.45 – The Fabelmans
17.00 – Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves (Premiere)
20.00 – Brænd alle mine breve (Premiere) 

Fredag d. 31. marts

11.00 – Brænd alle mine breve
13.30 – The Fabelmans
16.45 – Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves
20.00 – Kvinden uden samvittighed (Gentofte Kino 85 år) 

Lørdag d. 1.april

14.00 – Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves
17.15 – Brænd alle mine breve
20.00 – The Fabelmans

Søndag d. 2. april

11.00 – Brænd alle mine breve
13.30 – Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves
16.30 – Blade Runner Final Cut – m/introduktion
19.45 – Blade Runner 2049 – m/introduktion 

Mandag d. 3. april

10.00 – Folk og røvere i Kardemomme By
12.00 – Roselil og stentrolden
13.45 – Brænd alle mine breve
16.30 – Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves
20.00 – Gensyn med Paris – Forpremiere med instruktørbesøg 

Tirsdag d. 4. april

10.00 – Folk og røvere i Kardemomme By
12.00 – Brænd alle mine breve
14.30 – Den, der lever stille – m/ danske undertekster
17.00 – Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves
20.00 – The Fabelmans

Onsdag d. 5. april

10.00 – Folk og røvere i Kardemomme By
12.00 – Den, der lever stille – m/ danske undertekster
14.30 – Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves
17.30 – Brænd alle mine breve
20.15 – The FabelmansTorsdag d. 6. april10.00 – Folk og røvere i Kardemomme By
12.00 – Super Mario Bros. Filmen – Med dansk tale
14.15 – Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves
17.15 – Brænd alle mine breve
20.00 – The FabelmansFredag d. 7. april10.00 – Folk og røvere i Kardemomme By
12.00 – Brænd alle mine breve
14.30 – Super Mario Bros. Filmen – Med dansk tale
16.45 – Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves
20.00 – Den, der lever stille – m/ danske underteksterLørdag d. 8. april10.00 – Folk og røvere i Kardemomme By
12.00 – Super Mario Bros. Filmen – Med dansk tale
14.45 – Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves
17.15 – Brænd alle mine breve
20.00 – The FabelmansSøndag d. 9. april 10.00 – Folk og røvere i Kardemomme By
12.00 –  Brænd alle mine breve
14.30 – Super Mario Bros. Filmen – Med dansk tale
16.45 – Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves
20.00 – The FabelmansMandag d. 10. april10.00 – Roselil og stentrolden
11.30 – Super Mario Bros. Filmen – Med dansk tale
13.30 –  Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves
16.30 – Jeanne d’Arcs lidelse og død (Særarrangement)
19.00 – The FabelmansTirsdag d. 11. april14.00 – Brænd alle mine breve
16.45 – The Fabelmans
20.00 – Den, der lever stilleOnsdag d. 12. april14.00 – The Fabelmans
17.00 – Brænd alle mine breve
20.00 – Gensyn med Paris Torsdag d. 13. april14.15 – The Fabelmans
17.30 – Stille liv – m/ danske undertekster
20.00 – Gensyn med Paris
SÆRARRANGEMENTER

Fredag d. 31.marts

20.00 – Kvinden uden samvittighed inkl. kage – Gentofte Kino fylder 85! Søndag d. 2. april 16.30 – Blade Runner Final Cut m/ introduktion af Christian Monggaard
19.45 – Blade Runner 2049 m/ introduktion af Christian Monggaard Mandag d. 3. april 20.00 – Gensyn med Paris m/instruktørbesøg Mandag d. 10. april16.30 – Jeanne d’Arcs lidelse og dødSøndag d. 16. april10.00 – Svanesøen med Fonteyn og Nureyev Lørdag d. 22. april10.00 – Sikke et circusTorsdag d. 27. april20.00 – Nordkaperen i det Indiske Ocean – med minikoncertFredag d. 28. april20.00 – The Big Lebowski 


Facebook
Link
Website

Tilmeld dig vores nyhedsbrev