Anders Jørn Jensen og Povl Markussen er begge genvalgt som forbrugerrepræsentanter i bestyrelserne for HOFORs 16 vand- og spildevandsselskaber.

Afstemningsperioden til forbrugervalget i HOFOR blev afsluttet den 4. april 2022. I alt var 17 kandidater opstillet, og her løb Anders Jørn Jensen og Povl Markussen med flertallet af stemmerne. De er dermed genvalgt som forbrugerrepræsentanter i bestyrelserne for HOFORs 16 vand- og spildevandsselskaber.

Forbrugernes stemmer i bestyrelserne Anders Jørn Jensen bor på Nørrebro i København. Til daglig er Anders Jørn Jensen centerleder i Miljøpunkt Nørrebro. Anders Jørn Jensen er bl.a. optaget af klimasikring, beskyttelse af drikkevandet og CO2-regnskaber, som han vil bringe med ind i bestyrelsesarbejdet i HOFOR.

Povl Markussen bor i Albertslund, hvor han også er leder af Albertslund Verdensmål Center med fokus på den grønne omstilling. Povl Markussen ønsker i sit bestyrelsesarbejde fortsat at have fokus på bl.a. biodiversitet ved kildepladserne, reducering af kalken i vandet og udvikling af skybrudsprojekterne.

Fire suppleanter er valgt Udover de to forbrugerrepræsentanter er der også blevet valgt fire suppleanter, der skal træde til ved en forbrugerrepræsentants udtræden eller ved forfald af seks måneders varighed. De fire suppleanter er:

1) Mikkel Warming

2) Helle Hvidt Wallentin

3) Malte Tore Faber

4) Magnus Dalsgaard Smith

Både de to forbrugerrepræsentanter og de fire suppleanter er valgt for en fireårig periode, og der vil således være forbrugervalg igen i 2026.

Læs mere om HOFORs forbrugervalg 2022 via dette link: www.hofor.dk/forbrugervalg2022

Tilmeld dig vores nyhedsbrev