Påsken står for døren og så skal der vanen tro rigtig hygges! Vi håber at du får tid til at slappe af og der også bliver mulighed for at nyde nogle lækre sager – vi synes du fortjener det!

I den forbindelse har vi lavet et slags påskeæg for voksne – nemlig en hyggepakke med to flasker rødvin, en hvidvin og en rosé. Hertil kommer lidt lækkerier, som du selv har muligheden for at vælge, ud fra udvalget i din lokale butik.

Hyggepakken

2 fl. Appassimento La Forte 1 fl. Chevalier de Caylus Chardonnay Cuvée Speciale – årets hvidvin 1 fl. Beauvignac Grenache Rosé – sommerens rosé Specialiteter for 100 kroner (f.eks. kaffe, chokolade, nødder eller lignende – hør eventuelt din lokale butik)

Hvis du kunne tænke dig at smage en akvavit i særklasse, kan vi varmt anbefale dig HCA Dild Akvavit. Prisen er helt unik og du får her en økologisk dild akvavit i absolut topkvalitet!

H.C. Andersen Dild Akvavit

Akvavitten er mild, rund, smagsfuld og smagt til med danske dildkroner af sorten Hera, som producenten, Schumachers Brændevin, selv har dyrket. Den smager utrolig godt som ledsager til fisk og skaldyr, men også alene som en avec.

Den kommer tilmed i en rigtig flot og dekorativ gaveæske, så det vil også være en fantastisk gaveide.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev