Gentofte Kino får besøg af filmens instruktør samt en række af de formidable skuespillere til en samtale om arbejdet med filmen fra scenen. Kom til forpremiere på Bedre tider og mød filmens instruktør Milad Schwartz Avaz samt skuespillere Lars Brygmann, Sebastian Jessen, Andreas Jessen og Ari Alexander.

Bedre tider er et feel good-drama om forholdet mellem tre brødre og deres far. En film med et stort hjerte om familie, sorg, tilgivelse og livsglæde.

Da de tre brødre Oscar, Karl og Lukas ved et tilfælde opdager, at deres fars bageri står overfor konkurs, og at deres familiebageri er truet af lukning, rykker de sammen for at redde familiens arv og deres fars eneste glæde efter deres mors død. Deres far – den evigt optimistiske arbejdshest Vagn – har dog allerede en plan. Han vil gentage sin ungdoms succes, men i stedet for at lave verdens største romkugle vil han slå rekorden med verdens største træstamme for på den måde at tjene pengene hjem. Brødrene står klar til at hjælpe deres far, mens de hver især bearbejder den sorg, det var at miste deres mor for et halvt årti siden.

Forpremiere: Tirsdag den 19. december kl. 20.00 (m/besøg):

Køb billetter her

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev