Hygge! med besøg

Mandag den 23. oktober kl. 20.00 er der forpremiere på den sjove og ikke mindst hjertevarme komedie Hygge! i Gentofte Kino!

Til forpremieren kommer der besøg af hele fire af filmens skuespillere – Sofie Torp, Nicolai Jørgensen, Jesper Groth og Thue Ersted Rasmussen – til en samtale på scenen inden visningen af filmen. Derfor starter arrangementet præcis kl. 20.00!

Filmen er instrueret af Dagur Kari, og den handler om syv venner, der mødes til en overdådig middag med god mad og dejlig vin i et idyllisk sommerhus. Under overfladen lurer dog en række tikkende bomber af hemmeligheder og intriger, og en farlig selskabsleg får glansbilledet til at slå revner. Skeletterne vælter ud af skabet og truer med at vende op og ned på alting, mens vennerne efter bedste evne forsøger at holde fast i den gode stemning.

Gentofte Kino skriver:

“Hygge! er en morsom, spiddende og tankevækkende dramakomedie, der giver danskerbegrebet “hygge” en kærlig overhaling, men i høj grad også sætter fokus på, hvordan vi egentlig omgås hinanden i dag – som familie, venner og mennesker.”

Køb billetter her.

Foto: Gentofte Kino. Presse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev