Godt nytår!
Januar er heldigvis fyldt med gode filmoplevelser i Gentofte Kino. Ønsk det nye år velkommen med en fantastisk koncert i biografformat, når valsens mester Andrè Rieu spiller koncert fra Dublin, lørdag den 7. januar. Søndag den 8. januar, er der også en musikalsk mulighed søndag den. 8. januar. med Operakino – Aida fra Paris.

Onsdag den 4. januar er der forpremiere på The Son, Florian Zellers rørende efterfølger til The Father fra 2020. Du kan stadig nå at tage hele familien med ind at se Den bestøvlede kat og ønskestjernen, og man bør slet ikke snyde sig selv for den vanvittige oplevelse det er at se James Camerons spektakulære Avatar: The Way of Water i 3D HFR i biografen. Vi viser Avatar med landets nyeste 3D-installation og med højkvalitets, genanvendelige 3D-briller.

Det er ved at være sidste chance for at se en forrygende Javier Bardem i en Den perfekte chef, og for at opleve Whitney Houstons legendariske stemme genopstå på det store lærred i I Wanna Dance With Somebody.

Der er ikke mindst en række spændende særarrangementer, som du kan glæde dig til at opleve i januar! En af januars helt store begivenheder er GIFF-70, Gentofte International Film Festival, den 27.-29. januar. Vi viser en række klassikere i verdens største analoge filmformat – 70mm, deriblandt Bjørnen fra 1988, og får besøg af den Oscar-belønnede instruktør Jean-Jaques Annaud. Du kan gå på opdagelse i årets program og finde billetter her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev