Glæd dig til masser af spændende oplevelser i biografmørket.

Næste uge er der flere spændende særarrangementer på plakaten, der fortjener lidt ekstra opmærksomhed. Mandag den 3. april har vi forpremiere på den franske film Gensyn med Paris. Vi får fornemt besøg af filmens instruktør Alice Winocour, der vil introducere visningen. 

Fredag den 31.marts kl. 20.00 fejrer vi Gentofte Kinos 85-års fødselsdag, med film noir-mesterværket Kvinden uden samvittighed og fødselsdagskage til kun 85kr! Der er stadig enkelte billetter tilbage. 

Det er den perfekte start på weekenden, og den perfekte afrunding er vores Blade Runner Double bill med introduktion af filmkritiker i information – Christian Monggard. Kl. 16.30 viser vi Ridley Scotts epokegørende Blade Runner Final Cut og efter en lille pause, introduceres vi for Denis Villeneuves (Arrival, Dune) overraskende fantastiske opfølger Blade Runner 2049 kl. 19.45. Det er en unik mulighed for at se begge film samlet og opdage detaljer i fællesskab med andre fans – på det store lærred! 
Vi har opdateret vores filmprogram frem til den 29.marts, som du kan finde her. Læs mere om de fire spændende særarrangementer videre i nyhedsbrevet. 

Gensyn med Paris
– forpremiere med instruktørbesøg


Vi får besøg af instruktør Alice Winocour til forpremieren. Hun vil introducere På gensyn med Paris i samtale med biografdirektøren fra scenen. Det er efterår i Paris. Mia (Virginie Efira) kører rundt i Paris på sin motorcykel, og på et tidspunkt vælger hun at søge ly for regnen på en bistro, hvor en dramatisk terrorhandling lige pludseligt finder sted. Tre måneder senere genbesøger hun bistroen for at bearbejde traumet. Mia forsøger samtidigt at rehabilitere sit forhold til Paris efter den dramatiske begivenhed, hvor hun tager beskueren med i Paris’ ikoniske gader, kunstmuseer, restauranter, cafeer og turistattraktioner. Gennem dybe samtaler med hendes kæreste, elsker, venner, fremmede og terror-overlevende får publikum et indblik i den moderne kvindes overvejelser om familie, parforhold, karriere og storbyens kompleksitet. 

Det franske stjerneskud Virginie Efira er netop blevet belønnet med en prestigestung Cèsar Award for sin rollepræstation i Gensyn med Paris. 

Mandag den 3. april kl. 20.00
Køb billetter her
Fødselsdag i Gentofte Kino – Kvinden uden Samvittighed


Den 31. marts fylder Gentofte Kino 85 år – og vi byder på fødselsdagskage og visning af film-noir-klassikeren Kvinden uden samvittighed til kun 85,- kr. Billy Wilders mageløse mesterværk Kvinden uden samvittighed (1944) er alt, man kan forvente af en ægte film-noir film. En forførende kvinde (uden samvittighed), en skarp agent i fedorahat og et koldblodigt mord. Forsikringsagenten Walter Neff (Fred McMurray) møder en dag den unge forførende Phyllis Dietrichson (en til lejligheden isblond Barbara Stanwyck), som vil tegne en livsforsikring for sin mand og derefter have hjælp til at iscenesætte en ulykke for at skaffe ham af vejen. Neff lader sig forføre og vil have både Phyllis og pengene, men efter mordet bliver deres forhold hurtigt præget af mistro. Sagen kompliceres yderligere, da Neffs overordnede, Barton Keyes, begynder at fatte mistanke.Med pragtfuldt kostumedesign af Hollywood-legenden Edith Head, der er ansvarlig for nogle af de mest ikoniske kostumer i filmhistorien, er det ikke blot en spændende filmoplevelse, men også en visuel fest!

Gentofte Kinos stemningsfulde funkis-interiør skaber de perfekte historiske omgivelser for at opleve ægte, gammeldags Hollywood-filmmagi.

Fredag den 31. marts kl. 20.00
Køb billetter her
Blade Runner Final Cut – med introduktion


Ridley Scotts Blade Runner er inspireret af Philip K. Dicks “Drømmer androider om elektriske får?” og er blevet guldstandarden for, hvordan futuristiske virkeligheder skildres på film i glødende neon til udødelige synth-toner af Vangelis. Filmen har været udgivet i flere versioner, men dette er Scotts endelige udgave – The Final Cut. Filmkritiker Christian Monggaard vil introducere visningen.

Vi befinder os i et hyperfuturistisk Los Angeles, november 2019. Deckard (Harrison Ford) arbejder som Blade Runner, der fanger og tillintetgør ‘replikanter’ – kunstige mennesker. Replikanterne bliver mere og mere menneskeagtige, og da Deckard forelsker sig i en af dem, Rachael (Sean Young), befinder han sig i et eksistentielt dilemma. 

Søndag den 2.april bliver en rigtig Blade-Runner- helaften! Vi viser også Denis Villeneuves opfølger Blade Runner 2049 samme aften. Der vil være en gratis popcorn ved køb af billet til begge visninger.

Søndag den 2. april kl. 16.30
Køb billetter her
Blade Runner 2049
– med introduktion


I forlængelse af filmvisningen af Ridley Scotts Blade Runner Final Cut viser vi Denis Villeneuves storslåede opfølger: Blade Runner 2049, der er et helt lille mesterværk i sig selv. 

Det er Ryan Gosling, der træder ind i rollen som LAPD politiassistent K, der skal opklare en hemmelighed, der kan efterlade samfundet i akut kaos. Arbejdet sætter ham på sporet af Rick Deckard (Harrison Ford), som har været savnet de sidste 30 år. Ridley Scott er executive producer på filmen, der har overrasket langt de fleste skeptikere. Villeneuve har bevist sit værd som sci-fi-mester med Arrival og Dune, og Blade Runner 2049 er en vanvittig, vild og spektakulær filmoplevelse.

Filmkritiker Christian Monggaard vil tage os videre med fra Scotts Blade Runner Final Cut til Blade Runner 2049 med en introduktion inden visningen. 

Søndag den 2. april kl. 19.45
Køb billetter her
Se flere kommende særarrangementer her
Print ugens program
Se alle forestillinger

Tilmeld dig vores nyhedsbrev