Fredag den 29. oktober blev Copenhagen Medical bedt om atter at genåbne et kviktestcenter i hver kommune i Region Hovedstaden. Allerede dagen efter, lørdag d. 30. oktober, åbnede otte centre og torsdag og fredag åbner de sidste så, bl.a. i Gentofte Kommune.

Dermed er der nu et åbent kviktestcenter i samtlige Region H’s kommuner, hvorved Copenhagen Medical kan teste op til 37.000 borgere dagligt i hele regionen.

”Den hurtige aktivering af kviktestcentre i samtlige kommuner, er sket i et tæt og konstruktivt samarbejde med Region Hovedstadens Akutberedskab og de enkelte kommuner i regionen. Det har været Copenhagen Medicals opgave at skaffe medarbejdere, værnemidler, testkits etc. og kommunen har skullet finde egnede lokaler,” siger pressechef i Copenhagen Medical, Trine Baadsgaard.

Flere kan være på vej
Selvom der nu er et åbent teststed i hver kommune, kommer der formentlig flere teststeder til de kommende uger, for at klare efterspørgslen i de største kommuner, som bl.a. København og på Frederiksberg. Det er også muligt, der i andre kommuner skal større testcentre til, men det afgøres af behovet de kommende dage og uger.

”Vi følger situationen og behovet tæt og er klar til at skalere op, hvis det er nødvendigt og vi bliver bedt om det,” siger Trine Baadsgaard.

Samtlige testcentre har åbent alle hverdage fra kl. kl. 8-20 og i weekenden fra kl.10-18. Eneste undtagelse er centeret på Rådhuspladsen, der fra fredag vil holde åbent kl. 8-22 på hverdage og kl. 10-20 i weekenden.

Kviktestcentrene er uden tidsbestilling og man kan altid finde åbningstider, opdaterede adresser samt køtider på Copenhagen Medicals hjemmeside www.cphmed.com.

Foto: JTL

Tilmeld dig vores nyhedsbrev