Foråret er kommet. Det spirer i haver og parker, du har tusind ting at nå og en million ting at tænke over. Herfra opfordrer vi til at tage en kulturpause og få frisk luft til tankerne.

Der er krokus i Øregårdsparken: Se dem og besøg museet i midten. Tag til koncert på Hovedbiblioteket eller i Byens Hus. Få styr på børnefødselsdagen, eller vær med til at fejre et bysbarn. Der er lidt for alle og det hele ligger inden for en radius af maksimalt fem kilometer.

Rigtig god fornøjelse!

PS: Kan du lide nyhedsbrevet, så send det endelig videre til naboer, venner og familie, som kan tilmelde sig med et klik herunder.

Nye medlemmer kan melde sig til her 

SE!

Krokustæppet, der skal ses! Læg vejen forbi parken og Øregaard Museum – det er sidste chance for at se den imponerende jubilæumsudstilling, der lukker den 20. marts.

Gør besøget komplet med et foredrag om ‘tusmørkets mester’ Lorenz Frølich, hvis værker kan ses på museet. Det er den 17. marts kl. 17.

Læs om foredraget og book billetter her 

DOBBELTKONCERT: NIELS SKOUSEN + VILDE GRÆS

Tekster, der vil dig noget, og lyden fra 70’ernes folkrock: Det får du til dobbeltkoncerten med Niels Skousen og kvartetten Vilde Græs på Hovedbiblioteket.

Det er allerede i morgen, den 12. marts kl. 20.

Find dine billetter her 

GENTOFTE KINO HYLDER DAN TURÈLL

En navnløs journalist, regnvåde vesterbrogader, neonlys og storbymørke: Gentofte Kino viser Mord i mørket. Kino hylder Turèll i anledningen af hans fødselsdag – i år ville forfatteren være blevet 76 år. Inden filmen vil journalist og filmkender Niels Frid-Nielsen fortælle om sine oplevelser og sit venskab med Dan Turèll. Vær med den 16. marts kl. 20.

Book billetterne her 

SÆT TANKEN FRI PÅ ORDRUPGAARD

Har du set Snøhettas tilbygning? Hvornår har du sidst stået omgivet af impressionistisk flimrende farve? Sænk skuldrene og tag kunsten ind på Ordrupgaard – du kan stadig nå at se særudstillingen Gauguin og hans venner.

Læs mere om det hele her 

RANE WILLERSLEV + LICORICE PIZZA

Tag med til forpremiere i MovieHouse: Rane Willerslev introducerer P.T. Andersons 70’er nostalgiske Licorice Pizza og taler om, hvad vi kan lære af 70’erne. Licorice Pizza er en skøn coming-of-age historie om et ganske særligt venskab i starten af 70’erne.

Det er den 16. marts kl. 18.30.

Find dine billetter her 

OM LIDT PÅ BELLEVUE…

Så er det snart, du skal have ungerne med en tur i teatret. Jungledyret Hugo er en visuel og energisk forestilling smækfuld af dans og junglemoves, uimodståelige sange og et frækt og nuttet jungledyr. Hvad mere kan man ønske? Premieren er den 26. marts.

Book teaterbilletterne her 

BØRNEFØDSELSDAGE PÅ VEJ?

Er der kommet gang i børnefødselsdagene? Læs om mulighederne for at holde fødselsdagen på Garderhøjfortet her.

Et brag af en fødselsdag 

ALLE er der. Jussi Adler-Olsen, Rakel Haslund-Gjerrild, Caspar Eric, Iben Mondrup, Søren Pilmark, Josephine Klougart – og mange flere. Gentofte Bogmesse er tilbage med et stærkt, aktuelt program. Det sker den 26. marts på Hovedbiblioteket.

Få overblikket her 

HVORDAN FØLES FORÅR?

Og hvad gør forår ved din krop? Det svarer Experimentarium på her i artiklen. Sæt også kryds i kalenderen den 1. til den 10. april, hvor der er Vejr- og Klimafestival.

Læs om foråret i kroppen 

Find info om Experimenariums Vejr- og klimafestival 

JAZZKLUBBEN INVITERER…

Forvent musik med baggrund i Duke Ellington, Thelonious Monk, George Russell, Gil Evans, Wayne Shorter og Joe Henderson, når Simon Spang Hanssen Epistrophy septet giver koncert. Det er den 6. april kl. 19.30 – og det er i Byens Hus.

Book billetter her 

Få overblik over kulturarrangementer nær dig Mangler du overblik over arrangementer og events? Gentofte Kommunes arrangementskalender er din indgang til oplevelser med kunst, kultur og meget mere.

Få overblik over arrangementer her 

Kontaktinformation

Kulturklub Gentofte Ahlmanns Allé 6 2900 Hellerup

Skriv til Kulturklub Gentofte på kulturklub@gentofte.dk

Kulturklub Gentofte er et samarbejde mellem kulturinstitutioner og -aktører i Gentofte Kommune. Som abonnent på nyhedsbrevet får du overblik over aktuelle kulturoplevelser i Gentotfte. Gentofte Kommune administrerer klubben – læs om persondata på gentofte.dk/databeskyttelse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev