Kan du forestille dig noget bedre end at starte et nyt år op med velsmagende vine til superskarpe priser – nej, vel?

Nedenfor kan du vælge frit mellem fem herlige vine og få dem til kun 49 kroner pr. flaske – blot du køber minimum seks flasker. Det er altså billigt – især når man tager kvaliteten i betragtning. Husk at vi stadig leverer gratis i dit lokalområde, så gå ikke glip af muligheden for at få fyldt op i vinreolen til rimelige penge efter en dyr december.

Cantorum 2020 Negroamaro/Primitivo

Forrygende vin til prisen! Den kommer fra Apulien i Syditalien og du er dermed sikret en rødvin med masser af solmoden frugt og varme. Et let strejf af vanilje og en frisk eftersmag gør vinen til en rigtig “crowdpleaser”.

Meget letdrikkelig og alsidig vin, som du kan drikke både til og uden mad.

Cantorum 2019 Chardonnay

Dette er ikke den kraftige fede Chardonnay stil, men i stedet den lette og friske stil med en liflig og frisk frugt, som gør den velegnet til lettere fiskeretter, til frokosten eller som et glas før maden.

Den er dejlig velafbalanceret, og eftersmagen har let vanilje og modne frugter.

Anniversario 2019

Få vine i denne prisklasse har vakt så stor begejstring som Anniversario. Det er en forrygende vin, som har kendetegn af klassisk Piemonte-vin: fylde, karakter og struktur.

Et herligt glas vin!

Sauvignon Blanc 2020 Observer

Chilensk Sauvignon Blanc kan bare noget!

Hensigten med denne hvidvin har været at skabe en frisk, let drikkelig vin med en sprød syre og en imødekommende frugt, præget af citrus og lette tropiske noter. Det er her lykkedes til fulde!

Carménère 2020 Observer

Med denne vin sætter producenten en tyk streg under, at man laver drøngode Carménère-vine i Chile. Vinen smager virkelig godt og prisen er yderst attraktiv.

Du kommer helt sikkert tilbage efter flere!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev