Vi slutter vores ”frit valg”-kampagne af med fire drøngode anbefalinger: To sydfranske bestsellere, en topanmeldt hvidvin og en ekstra nedsat rødvin fra Costières de Nîmes – værs’go!

Fælles for alle vinene er, at du får utrolig meget kvalitet for dine penge, og samtidigt er det meget alsidige vine, som du vil kunne nyde både til og uden mad.

Chardonnay 2020 Beauvignac

Denne hvidvin fandt vi på Vinexpo (verdens største vinmesse) i 1997, og den har været vores mest solgte europæiske hvidvin lige siden. Druerne til vinen får lov at hænge ekstra lang tid på vinstokkene, og det giver en vin med en skøn, frisk frugt, som samtidigt fremstår den fed og fyldig.

Vinen er meget velegnet til fisk, lyst kød og fjerkræ – men er også en stor fornøjelse uden mad.

Grenache Noir  2020 Vieilles Vignes

Lækker vin fra Sydfrankrig. I duften byder vinen på frisk frugt og lækre provencalske krydderier. I smagen er den dyb og imødekommende med masser af moden kirsebær, og til sidst strejf af peber i en flot lang eftersmag.

Petit Romain 2017 Costières de Nîmes

Siden 2004 har området Costières de Nîmes haft sin egen appellation, og betragtes i dag som en underbetegnelse for det sydlige Rhône.

Her får du en knaldgod vin fra området – smagen er fuld af moden bærfrugt – den er afrundet og velafbalanceret, og afsluttes elegant med strejf af vanilje.

Les Voiles l’Atlantique 2020 Bordeaux

Her får du en frisk og sprød Sauvignon Blanc. Vinen er svagt grøn i farven, en anelse syrlig og let tør. Den både smager og dufter intenst af hyldeblomst, og det gør den helt perfekt til salater, kylling, fisk eller skaldyr.

Serveres direkte fra køleskabet!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev