3 nedsatte lækkerier!
Hvem elsker ikke fransk vin? Og hvem elsker ikke et fantastisk påsketilbud? I dag har vi lidt franske godter til dig i form af en dejlig mousserende vin fra Bourgogne samt to klassiske rødvine fra Sydrhône og Bordeaux, som vil klæde påskebordet i år.

Frankrig er vinverdenens epicenter, og her får du tre ærketypiske franske stilarter, som du skal kende til – og så er der ovenikøbet frit valg til kun 69 kr.!Chevalier – Blanc de Blancs Brut
Bourgogne

Dejlig frisk mousserende vin fra Bourgogne!

Duften har aromaer af æbler og pære. Frisk, prikkende, boblende og særdeles behagelig. Ren, opfriskende og tør mousserende vin lavet på restdruerne af Crémant de Bourgogne fra samme hus.
Køb onlineLaurasso Côtes du Rhône
2020 Sydrhône

Seriøs rødvin fra Sydrhône!

Kompleks duft af solbær, blåbær, provencalske krydderier og læder. Smagen byder på moden frugt og markante tanniner, hvilket tilfører vinen krop, fylde og en lang og blød eftersmag.
Køb onlineChâteau Hyot Côtes de Castillon
2018 Bordeaux

Klassisk Bordeaux-vin, som er tilgængelig for alle. Domineret af Merlot, og fremstillet uden egetræsfade, hvilket giver en frugtig og drikkemoden vin. Lækker og indbydende duft med masser af moden frugt. I smagen er vinen rund og behagelig med en god længde. Tanninerne er elegante og afrundede.
Køb online

           
Holte Vinlager 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev