I foråret 2020 kommer du ikke udenom de smukkeste pastelfarver. Særligt den pistaciefarvede nuance *neo mint* bliver ifølge eksperterne et hit – også i brillemoden.

Er du på udkig efter en ny brille? Måske ikke…men hva’ nu hvis du kan få lige den brille, du ønsker dig, og du tilmed kan vente med betalingen?

Med rentefri betaling kan du købe briller eller solbriller i præcis den farve og stil, du ønsker dig og fordele betalingen over f.eks. 12 eller 24 måneder. Og der er ingen udbetaling, renter eller gebyrer.

Køb nye briller nu – betal lidt ad gangen

Følg dit syns rejse igennem livet

Dit syn ændrer sig igennem hele livet. Vi tager dig med på en rejse, hvor du bliver klogere på de ændringer, vores syn gennemgår fra spæd til voksenliv.

Tag på dit syns rejse her

Driller mørket dig stadig i trafikken?

Så kan briller med DriveSafe måske være en løsning for dig. Brug brillerne som dine hverdagsbriller, og når du kører bil eller motorcykel i de mørke timer – og mærk forskellen.

Sådan ser du bedre i mørket

Titanium giver dig suveræn styrke, lethed og fleksibilitet

Når du køber briller, spiller brillestellet en stor rolle for både dit udseende og dit velbefindende. Er du til et let og holdbart brillestel, der er 100% nikkelfri og allergivenligt, er titanium et godt og sikkert valg.

Titanium er desuden lettere end stål, og kan som andre metaller genbruges. Ønsker du endnu mere fleksibilitet i dit brillestel, skal du vælge et stel i beta-titanium, der giver dig en helt unik komfort – og så fås det med både blankpolerede eller sandblæste, matte overflader.

Find et titanium-brillestel til din unikke stil

Nyt Syn Gentofte
Gentoftegade 60
2820 Gentofte
Tlf.: 40 20 87 00
gentofte@nytsyn.dk

Åbningstider
Man-Fre : 10:00-18:00
Lørdag : 10:00-14:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev