Velkommen tilbage fra ferie. Kulturen er varmet op til en ekstraordinær sensommer: Du kan glæde dig til internationalt gadeteater, tagkoncert, revy, salonkomik, stjerneskud og gode samtaler. Med andre ord: Velkommen til hverdagen.

PS: Kan du lide nyhedsbrevet, så send det videre til naboer, venner og familie, som kan tilmelde sig med et klik herunder.

Nye medlemmer kan melde sig til her 

BELLEVUE SOMMERSALONER

Bellevue Teatret slår dørene op og byder velkommen på stranden og scenen med sommersaloner fuld af alt det bedste: Sang, komik, prosecco, flamenco, badepiger, strandløver og meget mere.

Premieren er torsdag den 18. august og der er kun otte forestillinger.

Få hele historien og book billetterne her 

PÅ TOPPEN MED GENTOFTE KINO

Det er lidt af et scoop, at Danmarks originale Beatles-band RubberBand spiller LIVE-koncert fra taget af Gentofte Kino – og de gør det som opvarmning til Peter Jacksons dokumentarfilm The Beatles: Get Back – The Rooftop Concert. Glæd dig!

Det sker lørdag den 27. august kl. 16.

Find billetterne og mere info her 

BLIV KLAR TIL STJERNEREGN MED EXPERIMENTARIUM

I denne weekend, den 12.-14. august, topper meteorstormen perseiderne på nattehimlen, og det kan give helt op mod 100 stjerneskud i timen. Eksperimentarium klæder jer på – for hvad er et stjerneskud egentlig?

Læg også vejen forbi og nyd tagterassen, som er sensommerlun.

Forstå et stjerneskud – og planlæg besøget 

VIRAK REVY PÅ SPEJLSCENEN

Øregaard Museum åbner for Spejlscenen og inviterer hele familien til Virak Revy – en familieforestilling om performancekunst af geniale Live Art.

Det er søndag den 21. august kl. 14.

Planlæg din tur i Øregaardsparken her 

FORFATTERKVARTERET ER TILBAGE

Forfatterkvarteret blænder op for en ny sæson. Siden sidst har Gentofte Bibliotekernes litteraturformidler Signe Pallisgaard modtaget Blixenprisen som årets litteraturformidler – netop for sin indsats i Forfatterkvarteret. En ny samtale venter dig hveranden fredag.

Find program og link til samtalerne her 

GADETEATER FORTRYLLER EN LANG WEEKEND

Foto: Martin Reinhart

Gentofte Gadeteaterfestival er tilbage med internationale topartister mellem den 26. og den 28. august. Glæd dig til en fantastisk teaterweekend med forestillinger, du slet ikke kan forstille dig: Levende dukker, flaskejonglering, musik, luftdans og hvalsang – og du er selv med lige midt i det hele.

Planlæg din festival her 

SIDSTE CHANCE PÅ ORDRUPGAARD

Peter Hansen, Legende børn på Enghave Plads. 1907-1908. Faaborg Museum

Med hele 68 værker præsenterer Ordrupgaard fynbomaleren Peter Hansen som en fremragende kolorist og fortæller. “… jeg maler simpelthen det jeg ser, kan man overhovedet andet…”, skrev kunstneren engang om sit arbejde. Og netop ‘det han så’ formåede Peter Hansen at male med lysende friskhed, så flere af hans værker, herunder Legende børn på Enghave Plads, har opnået en ikonisk status.

Se udstillingen inden den 4. september.

Planlæg besøget her 

KORT OG GODT

Byens Hus er rammen om alle de vigtigste samtaler lige nu. Gentofte Mødes den 2. september.

Tjek programmet her 

Foto: Kim Andre, Albek Foto

Årets Golden Days Festival sætter spot på QUEENS – kvinder, køn og magt fra den 2. til den 18. september. Programmet er på vej.

Følg programmet her 

Illustration: Fantasydage

Orker, rollespil, middelalder, magi, mysitik, cosplay – Garderhøjfortet lægger plæner og hvælvinger til årets brag: Fanasydage kommer til Gentofte den 9. til den 11. september.

Følg med her 

Få overblik over kulturarrangementer nær dig Savner du overblik over arrangementer og events? Gentofte Kommunes arrangementskalender er din indgang til oplevelser med kunst, kultur og meget mere.

Få overblik over arrangementer her 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev