Rejs tilbage i tiden til 1884 og ryk frem til nutiden til dunkende afrikanske rytmer med JJ Paulo. Garderhøjfortet byder på et ambitiøst og alsidigt program fredag den 30. september. Det er endda gratis!

Rejs tilbage i tiden og deltag i indsamlingen til Garderhøjfortet anno 1884
Fra kl. 16.30 til 19.30 kan man tage familien med på en rejse tilbage i tiden. I årene 1884 til 1889 samlede de Danske borgere i alt 1,5 million kroner til opbygningen af Garderhøjfortet. Fortets leder Kristine Klinkhammer Adler-Nissen udtaler: ”Vi glæder os til at byde publikum velkommen tilbage til 1884, hvor de danske borgere samlede i alt 1,5 millioner kroner ind til ombygning af Garderhøjfortet. Indsamlingen foregik ved store fester, bazarer og meget mere. På Gentoftenatten får børnene deres egen indsamlingsbog og skal samle så mange mærker som muligt. Senere på aftenen bevæger vi os op til nutiden, hvor JJ Paulo giver koncert. På den måde favner vi både fortid og nutid.”

Koncert med JJ Paulo
Kl. 20.30 kommer JJ Paulo med sin djembe (afrikansk tromme), sin DJ og guitarist og spiller op til dans. JJ er et upcoming talent med fuld fart på sin musikkarriere – blot denne sommer har han været på SPOT Festival og Roskilde Festival. Han har fundet sin egen lyd, der forener hans Tanzaniske og danske rødder. Rytmerne har afrikanske toner, der harmonerer med friske moderne trap-beats. Det er tydeligt, at JJ Paulos mission er at smitte sit publikum med glæde og få folket til at danse. Han leverer sin musik med charme og bløde hoftebevægelser. Koncerten foregår i fortets voldgrav – hvis vejret tillader det. I tilfælde af dårligt vejr, rykkes koncerten indendørs. Gratis billetter bestilles via fortets hjemmeside.

Fakta:
Boderne på tidsrejsen tilbage i tiden befinder sig i og omkring Garderhøjfortet, og aktiviteterne tager ca. 1 time. Begivenheden henvender sig til familier med børn i alderen 5-12 år. Udstillingerne er åbne og der er rundvisninger i Kanontårnet hver halve time. Adgang til fortet er denne aften gratis. Koncerten med JJ Paulo er gratis at deltage i, men man skal bestille billetter via fortets hjemmeside,

Arrangementet er en del af Gentoftenatten og støttet af Kulturpuljen fra Gentofte Kommune. Adressen er Garderhøjfortet 4.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev