Vi er lykkelige for, at vi i år igen kan slå dørene op til Gentofte Bogmesse LØRDAG den 26. MARTS. Glæd dig til at opleve aktuelle forfattere både i Øregårdssalen og biblioteksrummet på Hovedbiblioteket.

Vi glæder os til at se jer til Gentofte Bogmesse 2022!

MVH Gentofte Bibliotekerne

Lørdag den 26. marts kl. 10.00 – 17.00

Gentofte Hovedbibliotek

Kom og mød Rakel Haslund-Gjerrild, Iben Mondrup, Knud Romer, Josefine Klougart, Kaspar Colling Nielsen, Anne-Cathrine Riebnitzsky, Jussi Adler-Olsen, Christian Jungersen, Lotte Kirkeby, Morten Sabroe, Jens Andersen, Kristian Ditlev Jensen, Rikke Viemose, Jesper Stein, Søren Pilmark, Johanne Bille, Caspar Eric, Vilma Sandnes Johansson, Trine-Gadeberg, Ditte-Hansen og Christiane Gjellerup Koch.

Der er lagt op til en sand fest for det skrevne ord og de fortællinger, vi deler, når læsere og forfattere mødes på Ahlmanns Allé for at fejre litteraturen.

Du kan også møde en række små og store forlag samt din lokale boghandler, hvor du kan få din bog signeret.

Se hele programmet for Gentofte Bogmesse her 

Læs mere om forfatterne og bøgerne

Vil du dykke ned i de enkelte forfattere, der gæster Gentofte Bogmesse, har vi samlet beskrivelser af forfatterne og deres aktuelle værker i vores bogmesse-univers på bibliotekets hjemmeside genbib.dk. Klik på forfatternavnene for at læse mere.

Find Bogmesse-universet her 

Café Henning sørger for mad og drikke

Hovedbibliotekets nye Café Henning byder på både sandwich, salater, croissanter, kager og kaffe, te og kolde drikke hele dagen igennem.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev