I det fugtige vejr ser vi desværre mange snegle og med sneglene kommer hjerte-og lungeorm. Den flittige læser har hørt os sige det mange gange – men da vi ser tilfælde af disse 2 parasitter flere gange om ugen, synes vi ikke informationen kan bringes nok..

“Hjerte-lungeorm” er et begreb der dækker over både den franske hjerteorm og rævens lungeorm. Det er begge parasitter, som kan have alvorlige konsekvenser for din hund, særligt hvis de ikke opdages i tide.

Snegle er mellemvært for hjerte- og lungeormslarver, og smitten fra snegl til hund kan ske ved, at hunden ved en fejl spiser en snegl eller snegleslim.

Læs mere i vores artikel nedenfor og få desuden din hund testet for hjerte- og lungeorm inden vinteren, hvor sneglene heldigvis kommer i fåtal.

De bedste hilsner fra hele teamet på Gentofte Dyreklinik

Få din hund testet for hjerte og lungeorm!

Vi giver dig 15 % på hjerte-og lungeorms testen (Baermann) i hele oktober.

Alt hvad du skal gøre er at samle 3 afføringsprøver -én fra hver dag i 3 dage i hver sin høm høm pose og bringe dem til os mandag til torsdag. Ved prøver der er afleveret inden 12:00 er der svar næste eftermiddag.

Normalpris kr. 616incl moms Nu kr. 524 .-

Spar kr. 92.-

Bliv klogere på hjerte og lungeorm

Jo mere vi ved om hjerte og lungeorm og jo mere fokus vi har på parasitterne,jo bedre vil vi blive til at minimere smitten, men også til at fange sygdommen i tide. For hjerte-lungeorm kan vores hunde desværre dø af.

Lige nu ser vi desværre en stigning i antal diagnosticerede.

Læs mere

Lækker dåsemad fra Hill’s

Køb 4 valgfrie dåser Hill´s Prescription Diet Hill´s vådfoder til hund eller kat og få en ekstra gratis dåse af samme variant og størrelse uden beregning

Køb 4 få 5!

Fri for hundesnoren!

Ved du egentligt, hvornår din hund skal i snor?

Som udgangspunkt skal hunde altid være i snor, men fra 1. oktober til 31. marts er det tilladt at slippe din hund løs på en række danske strande 🐾🌊

Læs mere om reglerne for, hvornår din hund skal være i snor her

Læs mere →

Spar altid penge når du køber Hills foder!

Vi giver altid 10% på vores Hills foder via din Hills App – Vi hjælper dig med at oprette dig hvis du ikke allerede er oprettet og i fuld sving med at spare.

Skal dit kæledyr slanke sig, tage på, eller have en speciel sygdomsdiæt, så er vi klar til at hjælpe dig. Vi laver individuelle ernæringsanbefalinger og fodringsplaner på alt Hill’s foder til dit/dine dyr. Du får vejledningen med hjem sammen med en rabatkupon.Dette gælder nye, som gamle foderkunder.

Spørg os!

Online booking!

Du kan bestille en tid hos dyrlægen og vores veterinærsygeplejersker online. Står du med et sygt eller tilskadekommet dyr, skal du dog fortsat ringe til os på 39620200

Læs mere →

Brug for dyrlæge efter åbningstid?

Er uheldet ude og har du brug for akut hjælp til et sygt eller tilskadekommet dyr uden for åbningstiden? Du kan altid ringe 70221101 udenfor normal åbningstid 365 dage om året!

Gentofte Dyreklinik har weekendvagten fredag 7. oktober til søndag 9. oktober 2022

Læs mere →

Tilmeld dig vores nyhedsbrev