Det er sommer og vi har mange lyse skønne timer! Har du nogensinde tænkt på, hvorfor du kun hører kattejammer forår og sommer?

Det skyldes, at kattes brunst er afhængig af både lyspåvirkningen og deres kropsvægt. Læs månedens artikel og få svar på en masse spørgsmål relateret til kattens løbetid.

Vi har pt varme dage i Danmark. Husk på dyrene i bilen, når vejrudsigten peger på sol og temperaturer over 20 grader. Skønt for os mennesker, men ubehageligt, og i værste fald dødbringende for hunde, der efterlades i varme biler.

Rigtig god sommerferie!

PS. Vi holder åbent som normalt hele sommeren

Når katten kommer i brunst

Hvem har ikke ligget vågen nat efter nat og hørt på kattejammer og tænkt på at kyle en sko efter den liderlige hunkat på plankeværket? Vi har samlet de vigtigste fakta om brunstige katte.

Læs mere →

Hedeslag

Igennem årene har vi behandlet mange dyr med hedeslag. Det er trist, for det er ofte velmenende ejere med stor kærlighed til deres dyr, der simpelthen fejlvurderer situationen.

Læs mere →

News Item one

Vi har fået et parti GRATIS lækre portionsposer fra Hills i den såkaldte “stew-version” til hvalpe og killinger.

Kom forbi og få en gratis pose til din hvalp eller killing – den vil elske det.

Stew-versionen er det tætteste du kan komme på hjemmelavet mad. Her er du blot sikret at kvaliteten er i top og at dit dyr får alle de vitaminer og mineraler den har brug for

(Så længe lager haves)

Læs mere →

Pas på tænderne med VeggieDent

Der findes mange tyggepinde i handel og vandel. Vi foretrækker VeggieDent med VOHC mærkningen fra Virbac.

Få et klippekort – så er hver 6. pose gratis.

VeggieDent fås til store og små hunde og koster fra 89 kr.- op til 119 kr.- pr. pose

Læs mere →

Del din oplevelse med andre

Vi vil sætte meget stor pris på, hvis du vil hjælpe os og skrive en anmeldelse af os på Google Det kræver dog, at du har en googlekonto (gmail) Du skal blot trykke på linket og angive antal stjerner sammen med en kommentar – det er meget nemt og hurtigt. På forhånd tak for hjælpen!

Anmeld her →

Få 10% på alt Hills foder

Du får altid 10% på alt Hill’s foder! Hill’s Advantage er en bonusapp, som giver dig penge tilbage for hvert køb af hunde eller kattefoder fra Hill’s på Gentofte Dyreklinik.

For hvert køb får du 10% af købs værdien på din saldo!

Læs mere →

Brug for dyrlæge efter åbningstid?

Er uheldet ude og har du brug for akut hjælp til et sygt eller tilskadekommet dyr udenfor normal åbningstid? Hvis vi, eller din egen dyrlæge, har lukket, er der alligevel hjælp at hente. Udenfor normal åbningstid indgår vi i et vagtsamarbejde med 6 andre dyreklinikker/dyrehospitaler. Hver klinik skiftes til at have vagt, så du er sikret hjælp 365 dage om året.

Læs mere →

Gentofte Dyreklinik

Bernstorffsvej 131, 2900 Hellerup Telefon 39620200 www.dyrlaege.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev