Vi håber du nyder det spirende forår! Der er ingen tvivl om at vores kæledyr også ved at de lyse timer er kommet for at blive for en stund. Der er mere aktivitet i parken og både hund og kat nyder at ligge og suge solstrålerne til sig.

I denne måned har vi særlig fokus på ældre katte.

Vores kæledyr ældes nemlig meget hurtigere end vi gør.Ét menneskeår svarer til 5-7 katte- eller hundeår. Den gennemsnitlige kat bliver allerede fra 7-10 års alderen klassificeret som ”senior”.

Når vores kæledyr bliver ældre, nedsættes deres organfunktioner ogimmunforsvar, men vi kan gøre så meget mere for dem, end for blot få år tilbage.

Læs månedens artikler og benyt dig af månedens tilbud hvis du har en ældre kat, der kunne trænge til et grundigt ældre-tjek.

Noget kontrastfyldt til vores katte-senior fokus er selvfølgelig alle de skønne hvalpe der myldrer ind på klinikken hver dag i øjeblikket – vær opmærksom på at Michelle afholder hvalpeaften den 18. maj!

De bedste hilsner hele teamet på Gentofte Dyreklinik

Seniorkatten længe leve!

Månedens nyeste artikel omhandler seniorkatten. Den spiller os ofte et puds, så vi kan have svært ved at se at noget er galt.

Få gode råd her.

Læs mere →

Har du en kat over 7 år

Så er månedens tilbud noget for dig!

Book en tid til et grundigt alderdoms-sundhedstjek. Dette tjek inkluderer en klinisk undersøgelse samt en blodprøve, urinprøve, blodtryksmåling for de vigtige organer.

Vi giver tilgengæld et GRATIS blodprøve-tjek af stofskiftet (T4) samt det tidlige nyreparameter SDMA

Værdi 750 kr.-

Spar kr. 750.-

Når nyrerne svigter

Nyrerne er et komplekst organ, som primært fungerer som et ”rensningsanlæg”. For blot få år tilbage kunne en blodprøven først fortælle os, at der var noget galt, når 75 % af nyrefunktionen var gået tabt. Nu kan vi meget tidligere erkende at noget er under opsejling…

Læs mere →

Når stofskiftet bliver for højt

Vores ældre katte får ofte for højt stofskifte når de bliver ældre – læs vores artikel og lær symptomerne at kende. I dag kan vi på Gentofte Dyrekliniks eget laboratorie tjekke din kats stofskifte med en blodprøve.

Læs mere →

Må vi friste med et rigtig godt tilbud til seniorerne?

Både til hund og kat!

I maj måned får du rabat på vores lækre seniorfoder fra VetEssentials fra Hills. Spar 150 kr rabat på store poser og 50 kr på de mindre poser. Du får samtidig en specialsyet fodervejledning til dit dyr.

Da vi er sikre på at dit dyr vil elske det nye foder fra Hills, får du altid en “smagsgaranti”. Så kan dit dyr imod forventning ikke lide foderet, får du pengene tilbage.

Spar op til 150 kr

Så er der hvalpeaften!

Onsdag den 18 maj kl 18:30 afholder vores dygtige Veterinærsygeplejerske, international hundetræner og adfærdsbehandler Michelle Lyck Larsen igen en af hendes populære hvalpe-teori-aftner. Få masser af guldkorn med hjem!

Det er gratis, men tilmelding er nødvendigt.

Læs mere →

God pris på kastrering og sterilisering i 2022

Kastrationspakke inkl vaccination, øremærkning, samt registrering 999 kr.- incl moms

Sterilisationspakke inkl vaccination, øremærkning, registering, krave og smertestillende medicin til behandling i hjemmet 1400 kr.-

Læs mere →

Velkommen til nye foderkunder!

Vi giver altid 10% på vores Hills foder via din Hills App – men er du ny foderkunde tilbyder vi dig derudover 150 kr.- i rabat på dit første køb. Vi hjælper dig med at oprette dig!

Skal dit kæledyr slanke sig, tage på, eller have en speciel sygdomsdiæt, så er vi klar til at hjælpe dig. Vi laver individuelle ernæringsanbefalinger og fodringsplaner på alt Hill’s foder til dit/dine dyr. Du får vejledningen med hjem sammen med en rabatkupon.Dette gælder nye, som gamle foderkunder.

Spørg os!

Online booking!

Du kan bestille en tid hos dyrlægen og vores veterinærsygeplejersker online. Står du med et sygt eller tilskadekommet dyr, skal du dog fortsat ringe til os på 39620200

Læs mere →

Brug for dyrlæge efter åbningstid?

Er uheldet ude og har du brug for akut hjælp til et sygt eller tilskadekommet dyr uden for åbningstiden? Du kan altid ringe 70221101 udenfor normal åbningstid 365 dage om året!

Vi har weekendvagten idag 1.maj samt i Kristihimmelfarts-ferien fra den torsdag 25 maj til den 29 maj.

Ring altid på 70221101 uden for åbningstiden.

Læs mere →

Gentofte Dyreklinik

Bernstorffsvej 131, 2900 Hellerup Telefon 39620200 www.dyrlaege.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev