Alt det grønne pibler frem og hunden og katten ligger i en lun krog på terrassen, mens disse linjer skrives. Foråret er i den grad på vej..

Åh, hvor vi trænger til lys og varme, to- som firebenet..

Med dette nyhedsbrev følger månedens artikel, som er en lille husker på, at forårsløg typisk er giftige og skal holdes uden for hunden og kattens rækkevidde.

Og har du set, at du får hele 15% på alt vores Hill’s foder (via Hill’s app’en) i både april og maj? Har du ikke app’en endnu, så hjælper vi dig selvfølgelig med oprettelse..

De bedste forårs-hilsner fra alle på Gentofte Dyreklinik

Nyd forårsblomsterne, men husk at de kan være giftige

Forårsløg som vintergækker, påskeliljer og tulipaner er blandt de almindeligste løgplanter i vores have, og desværre også de planter der oftest forgifter vores dyr. Og lige nu blomstrer anemonerne så smukt, men også denne plante, skal vores kæledyr holde sig fra.

Læs mere →
Tilbud på undersøgelse af hjerte og lungeorm i resten af april!

Få din hund testet for hjerte og lungeorm – det er en hæslig og desværre også dødelig sygdom hvis din hund pådrager sig denne parasit. Tidlig diagnostik og behandling reder mange dyr. Bring os 3 afføringsprøver – én fra hver dag i 3 dage. (Mandag til torsdag inden kl. 12:00 så har vi svaret klar til næste dag)

10% på afføringsprøver i april!

Læs mere →
Husk at forebygge mod lopper og flåter

Solen skinner og det bliver varmere. Især flåterne vågner nu, så tiden er inde til at forebygge. Vi har derfor fyldt vores hylder med både tabletter og spot-on produkter og rådgiver dig gerne.

Læs mere →
Få 15% på foder fra Hills!

Vi giver altid 10% på vores Hills foder via din Hills App.

MEN I APRIL OG MAJ FÅR DU 15%

Og er du ny foderkunde tilbyder vi dig derudover 150 kr.- i rabat på dit første køb. Vi hjælper dig med at oprette dig!

Skal dit kæledyr slanke sig, tage på, eller have en speciel sygdomsdiæt, så er vi klar til at hjælpe dig. Vi laver individuelle ernæringsanbefalinger og fodringsplaner på alt Hill’s foder til dit/dine dyr. Du får vejledningen med hjem sammen med en rabatkupon.Dette gælder nye, som gamle foderkunder.

Spørg os!
Online booking!

Nu kan du bestille en tid hos dyrlægen og vores veterinærsygeplejersker online. Står du med et sygt eller tilskadekommet dyr, skal du dog fortsat ringe til os på 39620200

Læs mere →
Brug for dyrlæge efter åbningstid?

Er uheldet ude og har du brug for akut hjælp til et sygt eller tilskadekommet dyr uden for åbningstiden? Du kan altid ringe 70221101 udenfor normal åbningstid 365 dage om året!

Vi har weekendvagten fredag den 28-29-30 april fra kl 08:00-22:00

(Mellem kl 22:00 og 08:00 overgår vagten til KU SUND. (Du kan fortsatte ringe til 70221101for at få oplyst det aktuelle telefonnummer)

Læs mere →
Gentofte Dyreklinik
Bernstorffsvej 131, 2900 HellerupTelefon 39620200
www.dyrlaege.dk
facebook social icon   youtube social icon

Tilmeld dig vores nyhedsbrev