Det har skabt megen virak at advokat Jan Leth Christensen ville bygge ’Villa Leth’ for enden af Sigridsvej, der går fra Strandvejen til Øresund. Naboerne, der tæller så prominente personer som Ole Bornedal, Michael Pram Rasmussen, Susanne Heering og Uffe Ellemann-Jensen, har modsat sig byggeriet og fået medhold af Gentofte Kommune.

Den velhavende advokat tabte i første omgang nabokrigen, men nu tager han en raffineret hævn. Ifølge Ekstra Bladet lejer han huset ud til en nydansk storfamilie. ”Jeg synes, Uffe Ellemann-Jensen skal have nogle nye naboer. Derfor vil der nu flytte en familie af anden etnisk herkomst på ni til 11 familiemedlemmer med en stor hund ind, da jeg ikke kan få lov til at bygge mit nye hus. Og det er mit indtryk, at lejerne har en helt ekstrem stor bekendtskabskreds”, siger Jan Leth Christensen til Ekstra Bladet.

“Jamen, det er da rart, og det er utvivlsomt bedre naboer end ham der Leth. Han troede, at bare fordi han har bagdelen fuld af penge, så kunne han pisse på alle regler”, siger den tidligere udenrigsminister til Ekstra Bladet.

Her finder du artiklen Rigmand slår igen. 

Øresund. Foto: IDM

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev