Gentofte Svømmeklub har indgået en toårig aftale med DONG Energy til gavn for både klubbens fremtidige udvikling og medarbejdere i DONG Energy.

Gentofte Svømmeklub har indgået et nyt og spændende samarbejde med DONG Energy. Et samarbejde, som skal styrke Gentofte Svømmeklubs fremtidige udvikling til glæde for alle klubbens medlemmer.

”Det er en stor glæde for Gentofte Svømmeklub, at DONG Energy har valgt at støtte den fortsatte udvikling af klubben. Aftalen gør os i stand til at udvikle nye aktiviteter til vores medlemmer både i vandet og på land. Det gør vores klub endnu mere attraktiv for svømmere, trænere og de øvrige samarbejdspartnere,” siger klubbens formand, Henrik Larsen.

Han understreger samtidig, at aftalen ikke kun er starten på et nyt samarbejde, der skal give økonomisk og social værdi for Gentofte Svømmeklub, men også for medarbejderne i DONG Energy.

”Som Gentoftes næststørste medlemsforening med knap 2.000 medlemmer – herunder Lotte Friis blandt vores konkurrencesvømmere – kan vi tilbyde DONG Energy’s medarbejdere både unikke og enestående svømmeaktiviteter, der udfordrer og binder kollegaer sammen. Vi har blandt andet crawl i åbent hav, hvor der samtidig er mulighed for at deltage i Christiansborg Rundt under kyndig vejledning af vores dygtige instruktører, og vi kan også tilbyde almindelig svømmetræning i bassin. Vi ser frem til at byde mange af DONG Energy’s medarbejdere velkommen i vores klub”, siger klubbens formand, Henrik Larsen

Selv er DONG Energy en virksomhed, som har meget fokus på medarbejdernes generelle sundhed og trivsel. Derfor er motion en vigtig dimension, og med det nye samarbejde håber DONG Energy også at kunne engagere og motivere deres medarbejdere til at deltage i de nye svømmeaktiviteter, som de nu får tilbudt.

”Vi har en stor og aktiv personaleforening i DONG Energy. Aftalen med Gentofte Svømmeklub giver vores medarbejdere muligheden for at blive en del af de mange spændende svømmeaktiviteter og events, som Gentofte Svømmeklub tilbyder. Det er vi rigtig glade for” siger Marianne Klockmann, Head of Brand Experience, DONG Energy.

Gentofte Svømmeklub

Gentofte Svømmeklub er Gentofte Kommunes næststørste idrætsforening og meget populær i lokalområdet. Gentofte Svømmeklub har cirka 2.000 medlemmer, hvoraf hovedparten er børn og unge mennesker. Gentofte Svømmeklub varetager skolesvømning for 800 skoleelever i kommunen. Ud over en aktiv svømmeskole deltager konkurrencesvømmerne ved nationale og internationale stævner bl.a. til OL i Brasilien. DONG Energy får mulighed for at få skræddersyede vandaktiviteter og events til deres medarbejdere, eksempelvis swim-run, foredrag mv.

DONG Energy

DONG Energy er en af Nordeuropas førende energikoncerner og har hovedsæde i Danmark. Omkring 6.700 ambitiøse medarbejdere er beskæftiget med at udvikle, opføre og drive havmølleparker; producere el og varme fra vores kraftværker; dagligt levere energi til privat- og erhvervskunder; og producere olie og gas. Et af DONG Energy’s største kontorhuse er placeret i Gentofte ved Nesa Allé

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev