Hvem elsker ikke at smide benene op efter en lang dag og nyde en lille én? Men hvad er man til? Måske en whisky ”on the rocks” eller en varm og krydret mørk rom? Hvad med en kølig og forfriskende Gin & Tonic? Mulighederne er mange, men for at forkæle dig selv ordentligt, så fortjener du dog en flaske spiritus af topkvalitet – og dem har vi skabt til dig!
 
I samarbejde med Veteranfonden og Veterankortet har vi lavet disse tre spiritusser. Det betyder også, at hver gang, du køber en flaske, så støtter du samtidig de danske veteraner.Mission Gin

Eksotisk, varm og krydret gin med sjæl og en unik historie. Lavet på 19 botanicals – blandt andet enebær fra Balkan, safran, appelsin- og limeskal fra hhv. Irak og Afghanistan. Ginen har lækre noter af rosa peber, limeskal, koriander, kanel, lakridsrod og vanilje. Perfekt til G&T – gerne med reven appelsinskal som garniture.

Leveres i en superflot gaveæske med hele historien bagpå – den vil derfor være oplagt som gave.
Veteran Rom Panama XO
Plantation

Topklasse rom fra Panama, hvor duften byder på læder, vanilje, moden banan og fersken, karamelliseret ananas, appelsinskal og milde strejf af hvid peber. Smagen er fyldig og frugtig, og præges primært af ananas, flødekaramel, vanilje, peber og muskatnød. Efter destillationen i Panama i 2008 lagres rommen på bourbonfade i tropisk klima i 6 år, efterfulgt af 2 års lagring på Pineau des Charentes-fade, i Europa.
Stauning Veteran Single Malt 2022

Fremstillet på 100% gulvmaltet byg fra markerne omkring destilleriet i Vestjylland. Whiskyen er først lagret på amerikansk first-fill bourbon-fad og efterfølgende fået en finish på et australsk rom-fad. Smagen er fyldig og krydret, og i eftersmagen har den en snert af sødme. En vanvittigt sofistikeret og seriøs whisky, som bedst nydes rent eller over is.

Prøv her en whisky fra det hædrede og verdensomtalte, Stauning – Danmarks ældste whiskydestilleri.
Lær mere om Veteranfonden og Stauning Whisky ved at lytte til hhv. afsnit 35 og afsnit 56 af vores podcast 🎧

  
Holte Vinlager 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev