En særlig glædelig jul & et godt nytår I et anderledes år og en anderledes jul, får vi lyst til at ønske særlig glædelig jul til vores gæster. Vi har oplevet stor støtte fra gæster fra nær og fjern, det har glædet os og vi ser frem til at kunne forkæle vores gæster igen i 2022. Skovshoved Hotel har åbent, også mellem jul og nytår, og vi følger naturligvis alle gældende retningslinjer. Til nytår tilbyder vi nytårsophold og restauranten tilbyder nytårsmenu take away. På årets første weekend ligger det lille badehotel hus til et yoga retreat. Det kan du læse mere om i dette nyhedsbrev

Mangler du stadig en julegave? Glæd med et gavekort til Skovshoved Hotel – og spar 15% Oplevelser bliver man aldrig ked af at få – og forære. Glæd en du holder af med et gavekort til Skovshoved Hotel. Frem til og med 24. december kan du købe gavekort og spare 15%. Gavekortet kan benyttes hele 2022 til en skøn overnatning med morgenmad på Skovshoved Hotel.

Det tager kun få minutter at bestille et gavekort i flot design. Så snart betalingen er gennemført, vil du modtage gavekortet på e-mail, hvor du kan printe eller videresende gavekort til modtageren.

Ønsker du at få gavekortet i flot mappe med et hotelmagasin kan det købes og hentes på hotellet i receptionen.

Køb gavekort med 15 %

Nytårsmiddag take-away Gør nytårsmiddagen både nem for dig og lækker for dine gæster. Husets restaurant tilbyder en fire-retters nytårsmenu take away. Alt hvad du skal gøre er at hente den på Skovshoved Hotel, og følge den udførlige beskrivelse på den sidste tilberedning. Så skal du kun bruge minimal tid i køkkenet og kan koncentrere dig om dine gæster og en god aften.

kr. 450,- per person Kun mod forudbestilling og forudbetaling.

Pissttt… der er selvfølgelig også en skøn børne nytårsmenu til kr. 295,- pr kuvert

Maden kan afhentes den 31. december mellem kl. 11.00 og 14.00 på A Hereford Beefstouw Skovshoved

Læs mere og bestil nytårsmenu

Julens åbningstider for hotel og restaurant Hotellet har åben for overnatninger mellem jul og nytår. Hotellet holder lukket fra 1.-4. januar 2022.

For værelsesreservation kan du kontakte os på tlf. 3964 0028 eller e-mail: reception@skovshovedhotel.com

Vi overholder alle sundhedsmyndighedernes retningslinjer, og er et HORESTA Safe-to-visit hotel.

Åbningstider for restaurant A Hereford Beefstouw Skovshoved Lukket: 24.-28. december & 1, 2 Jan. 2022 Åbent: 29.-31. dec.(nytårsaften KUN mod forudbestilling)

Januar Yoga Reboost- Retreat på badehotellet Skovshoved Hotel ligger hus til, når de to dygtige yoga-og meditationsintrsuktrører, Pernille Rosenkær og Zoë Christensen afholder et Yoga Reboost-Retreat fra d. fredag d. 7. til søndag d. 9. januar. Skyd året igang med tre dage i velværens og detox’ tegn. Weekenden byder på detox-forplejning, foredrag, yoga- og meditationsundervisning, havbad og saunagus. Pris uden overnatning er kr. 4.250.

Yoga retreat afholdes efter alle gældende retningslinjer i fht. COVID-19 restriktioner.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev