I morgen fejrer Folk og Røvere i Kardemomme By årets sidste Kardemomme-fest, inden vi ses igen til næste år til den 42. udgave af den allerbedste tradition med bedsteforældre, børn og børnebørn. Hip-hip-hurra!

Teatret går på juleferie efter et godt år med dejligt mange publikummer. Tusind tak til alle jer, der var med til at skabe de store teateroplevelser i årets løb!

Vi ser tilbage på en skøn tid med familieforestillingen Jungledyret Hugo og herlig sommerfest med Bellevue Sommersalon. Jeppe på Charlottenlund Slot og fejringen af 300-året for dansk teater blev en stor, stor succes, som vi håber, vi kan gentage. Der har været koncerter og stand-up og overraskende arrangementer. Dejligt med gang i huset!

Sandt at sige har det også været et hårdt år, som vi alle har fået at føle. Corona blev afløst af krig i Europa og afledte effekter herhjemme med energikrise og inflation.

Det rammer os alle og også teatret. Vi har derfor meget imod vores vilje set os nødsaget til at flytte den planlagte Vinterballet i februar, så den i stedet bliver til en Sommerballet i august, simpelthen for at tæmme vores løbske gasregning.

Heldigvis er hele holdet med i august, så vi kan præsentere det samme repertoire. Og vi glæder os! Vores første premiere i 2023 bliver derfor til marts med Skammerens Datter som stor musikteaterforestilling.

Måske var en teatertur i 2023 en god idé til en julegave i sidste øjeblik enten som billet til en bestemt forestilling eller som gavekort? Se vores forslag nedenfor.

Vi ses i 2023! Rigtig glædelig jul og godt nytår!

Til de store børn: Skammerens Datter

Succesforestillingen Skammerens Datter hylder viljen og modet i Dinas tapre kamp imod ondskaben og den uhyggelige Drakan.

Høg · Aagaard · Svanekiers dramatisering af Lene Kaaberbøls fantasyroman har siden uropførelsen i 2012 spillet over hele landet for mere end 100.000 unge, voksne og familier.

Nu er Dina endelig tilbage! Oplev en verden af fantasy i en stor musikforestilling med alle følelser i spil!

Se et par forsmage på teatrets hjemmeside.

Premiere 18. marts 2023

Køb billet til Skammerens Datter →

Til de største: Lisbet og Ulf

To af dansk teaters største personligheder er på slap line i et humoristisk talkshow krydret med legendariske revynumre.

Lisbet og Ulf fortæller anekdoter om deres liv sammen på de skrå brædder igennem 50 år. Og de vækker nogle af de mest legendariske revynumre til live på ny.

Glæd dig til en en hyggelig og underholdende tur ned ad Memory Lane, hvor alt kan ske.

27. + 31. oktober 2023 kl. 19

Køb billet til Lisbet og Ulf →

Til hele familien

Folk og Røvere i Kardemomme By vender naturligvis tilbage med den allerhyggeligste tradition med børn og børnebørn. I weekenden med levende kamel og æsel og hver dag med kardemommebageri og hatte- og tegnekonkurrence. Hip-hip-hurra!

Oktober-december 2023

Køb billet til Kardemomme By →

Bellevue Teatret Strandvejen 451, 2930 Klampenborg www.bellevueteatret.dk

Billetkontor: Ticketmaster · 38 48 16 30 · Mailkontakt Administration: 39 63 49 00 · adm@bellevueteatret.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev